Tabu
Hobby Slider

Fotografie – Cristiana Apostol

Este joi, asa ca vom continua cu seria de fotografii ale Cristianei Apostol!

Artista reuseste sa ne uimeasca de fiecare data cu frumusetea pozelor sale si creativitatea pe care o exprima.

Fotografiile in  infrarosu ne releva lumea cu alti ochi, asadar va lasam sa va relaxati alaturi de aceste imagini interesante si va uram vizionare placuta!

Fotograf: Cristiana Apostol 

Model: Ioana Staniloiu

Costume: Andreea Josephk

Despre Cristiana

Arta Cristinei te va purta spre cele mai indepartate taramuri ascunse in sufletul tau, nedescoperite pana in punctul in care iei contact pentru prima data cu fotografiile acesteia: spre taramuri inzapezite ori cufundate in soare, spre taramuri inundate ori aride. Orice taram fotografiat spune o poveste, povestea unui suflet, surprinsa cu atata dedicare si pasiune prin obiectivul unui aparat de fotografiat. Lumea capata o alta nuanta. Perfectiunea devine posibila.

Fotografia in care Cristina se specializeaza de cativa ani este cea subacvatica, in scop artistic, “tocmai pentru ca este o provocare”, dupa cum tocmai aceasta o spune. Fotografia subacvatica inglobeaza farmecul si ineditul lumii de sub ape, iar pe cat de spectaculoase sunt fotografiile, pe atat de greu e procedeul ce duce, in cele din urma, la rezultatul finit. De la stabilizarea aparatului si pana la iluminarea cadrului, tehnica este una destul de complicata, in spatele careia se afla ani de exercitiu. Daca intr-un studio foto comunicarea cu modelul este una cat se poate usoara, in apa lucrurile se schimba: totul trebuie prestabilit, iar odata inceputa sesiunea foto totul se reduce la mima, intuitie si multa atentie. Linistea dainuie in ape. Daca privim fotografiile Cristinei, putem spune fara sa gresim: nimic nu este greu cand iubesti ceea ce faci!

ARTICOLE SIMILARE

Văduva lui David Bowie, modelul Iman, premiată la Veneția

Andreea Damian

Hoţul statuetei OSCAR primită de Frances McDormand e recidivist

Dora Constantinovici

Două rețete neașteptat de bune cu căpșuni și friptură

realitatea

O mutație genetică transformă femeile în roboți care văd de 100 de ori mai multe culori

Andreea Damian

Povestea emoționantă a câinelui adoptat de designerul Stephan Pelger

Tabu Tabu

Gestul extrem al unei actrițe! S-a fotografiat cu un câine mort în brațe

Andreea Damian

Scrie un comentariu