Tabu
Image default
CULTUREWhat's hot

Fotografie cu Cristiana Apostol – Viseaza in Infrarosu si Zboara sub apa!

Incepand cu data de 14 mai, in fiecare saptamana, vom aduce in atentia cititorilor lucrarile Cristianei Apostol, o adevarata profesionista in domeniul vizual, o artista moderna ce a obtinut recunoastere la nivel national si international prin premiile castigate.

Prin lucrarile sale, artista Cristiana Apostol ne transpune intr-o realitate „altfel”, ce tinde cateodata spre suprarealism, dar totusi accesibila. O realitate surprinsa uneori in infrarosu alteori in mediu subacvatic, dar cu siguranta de fiecare data spectaculoasa.

Intr-o scurta prezentare personala, artista ne declara:

“Ma numesc Cristiana Apostol. Am absolvit UNATC (Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica) si inca de pe parcursul anilor de studentie am lucrat in film si fotografie.

Ma ocup cu realizarea graficii, efectelor speciale, corectiilor de culoare si fotografiei (platou, studio, pe uscat si in apa). Invat repede si asta mi-a fost de ajutor in ce priveste transpunerea viselor si gandurilor mele in fotografie. Dintotdeauna m-au fascinat imaginile fantastice, ireale, imagini care arata un alt soi de lume. In aceeasi linie ma incadrez si eu. Desi realizez si imagini descriptive, clasice, ma intereseaza sa continui realizarea fotografiilor subacvatice, in infrarosu, cu expunere lunga, atat spre delectarea si multumirea mea, cat si pentru placerea vizuala a privitorilor care isi acorda timp pentru a imi privi imaginile.

Ultimele mele realizari in fotografie sunt participarea la Salonul Fotografului Roman si castigarea titlurilor de “Best of Show”, precum si premiul I la categoria “Fashion/Creative” a concursului international de fotografie subacvatica “Underwater Photo Marathon”.

Cred cu tarie ca avem nevoie, in timp ce ne ancoram ferm in realitatea pe care o stim cu totii, de o poarta de iesire catre altceva care sa ne transpuna, fie si pentru un moment, intr-o lume care sa ne faca placere. Asta este ce sper sa obtin prin imaginile mele.

Nu ma consider o persoana atehnica, dimpotriva. Cred cu tarie insa ca pentru cineva care creeaza imagine artistica, unele detalii precum eterna lupta “marca x” versus “marca y”, sunt doar atat – detalii. Consider ca daca nu ne punem cunostintele si tehnica in folosul realizarii unor imagini care sa insemne ceva, acestea sunt cunostinte si obiecte detinute fara folos. ”

Echipa:

Foto 1:

Model: Adriana Melnic – https://www.facebook.com/Adriana.L.Melnic

Foto 5:

Model: Corina Andrian

Asistenti : Silvia Nancu, Radu Draghici

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Operație estetică pentru fericire?

Zidul „puternic” al lui Trump de la granița SUA cu Mexic a fost distrus de vânt

Andreea Damian

Paris aduce un omagiu prințesei Diana: o piaţă va purta numele ei

Andreea Damian

CEA mai frumoasa femeie din lume NUD

realitatea

The Prodigy, un nou deces la doar câteva săptămâni după ce solistul Keith Flint s-a sinucis

Andreea Damian

Scrie un comentariu