Home > Agenda > Fotografie cu Cristiana Apostol – Viseaza in Infrarosu si Zboara sub apa!

Fotografie cu Cristiana Apostol – Viseaza in Infrarosu si Zboara sub apa!

Incepand cu data de 14 mai, in fiecare saptamana, vom aduce in atentia cititorilor lucrarile Cristianei Apostol, o adevarata profesionista in domeniul vizual, o artista moderna ce a obtinut recunoastere la nivel national si international prin premiile castigate.

Prin lucrarile sale, artista Cristiana Apostol ne transpune intr-o realitate „altfel”, ce tinde cateodata spre suprarealism, dar totusi accesibila. O realitate surprinsa uneori in infrarosu alteori in mediu subacvatic, dar cu siguranta de fiecare data spectaculoasa.

Intr-o scurta prezentare personala, artista ne declara:

“Ma numesc Cristiana Apostol. Am absolvit UNATC (Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica) si inca de pe parcursul anilor de studentie am lucrat in film si fotografie.

Ma ocup cu realizarea graficii, efectelor speciale, corectiilor de culoare si fotografiei (platou, studio, pe uscat si in apa). Invat repede si asta mi-a fost de ajutor in ce priveste transpunerea viselor si gandurilor mele in fotografie. Dintotdeauna m-au fascinat imaginile fantastice, ireale, imagini care arata un alt soi de lume. In aceeasi linie ma incadrez si eu. Desi realizez si imagini descriptive, clasice, ma intereseaza sa continui realizarea fotografiilor subacvatice, in infrarosu, cu expunere lunga, atat spre delectarea si multumirea mea, cat si pentru placerea vizuala a privitorilor care isi acorda timp pentru a imi privi imaginile.

Ultimele mele realizari in fotografie sunt participarea la Salonul Fotografului Roman si castigarea titlurilor de “Best of Show”, precum si premiul I la categoria “Fashion/Creative” a concursului international de fotografie subacvatica “Underwater Photo Marathon”.

Cred cu tarie ca avem nevoie, in timp ce ne ancoram ferm in realitatea pe care o stim cu totii, de o poarta de iesire catre altceva care sa ne transpuna, fie si pentru un moment, intr-o lume care sa ne faca placere. Asta este ce sper sa obtin prin imaginile mele.

Nu ma consider o persoana atehnica, dimpotriva. Cred cu tarie insa ca pentru cineva care creeaza imagine artistica, unele detalii precum eterna lupta “marca x” versus “marca y”, sunt doar atat – detalii. Consider ca daca nu ne punem cunostintele si tehnica in folosul realizarii unor imagini care sa insemne ceva, acestea sunt cunostinte si obiecte detinute fara folos. ”

Echipa:

Foto 1:

Model: Adriana Melnic – https://www.facebook.com/Adriana.L.Melnic

Foto 5:

Model: Corina Andrian

Asistenti : Silvia Nancu, Radu Draghici

 

 

Articole asemanatoare
Un fotograf italian este criticat pentru pozele “porno” cu sărăcia din India
Cu gandul la vacanta – Fotografii Cristiana Apostol
Nopti in Grecia – fotografii Cristiana Apostol
Meteora, un colt de rai pe Pamant – fotografii Cristiana Apostol

Comenteaza acest articol

Fotografie cu Cristiana Apostol – Viseaza in Infrarosu si Zboara sub apa!

by realitatea   1 min
0