Tabu
Image default
Hobby Slider

Fotografie cu Sorin Onisor – Apuseni (episodul 2)

Zona Muntilor Apuseni este una dintre cele mai atractive destinatii turistice din tara noastra, datorita reliefului si peisajelor pe care le rezerva.

Puteti vizualiza astazi cateva fotografii ale artistului Sorin Onisor din Apuseni, in care veti observa frumusetea locului si a culorilor, parca aduse din alta lume.

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor –

ARTICOLE SIMILARE

Sewelô, diamantul cât o minge de tenis care aparține Louis Vuitton expus în vitrină, la Paris

realitatea

Relația lesbiană pe care a avut-o Whitney Houston, subiectul unei cărți scrise chiar de fosta ei iubită

Andreea Damian

Meghan Markle, în conflicte cu Regina Elisabeta, din cauza micului Archie

Andreea Damian

Emily in Paris | A apărut trailerul oficial pentru sezonul 2

Andreea Damian

Quentin Tarantino nu va cenzura Once Upon a Time la Hollywood pentru China

realitatea

Exclusiv! Gabriela Spanic lăudată de românul Andrei Mangra

Tabu Tabu

Scrie un comentariu