Home > Hobby > Fotografie cu Sorin Onisor – Apuseni (episodul 3)

Fotografie cu Sorin Onisor – Apuseni (episodul 3)

Astazi va aratam ultimul set de fotografii realizate de Sorin Onisor in zona Muntilor Apuseni, urmand sa ne mutam in alta zona a frumoasei noastre tari, vineri.

Asadar, va lasam sa admirati frumusetea peisajelor si a oamenilor din tara noastra, surprinse de fotograful Sorin Onisor. De asemenea, va propunem ca atunci cand aveti timp sau cand planificati un concediu sa luati in calcul si aceasta parte a tarii, deoarece frumusetea ei este posibil sa va impresioneze mai mult decat zonele turistice prea populate. Linistea din aceste sate va va ajuta sa primiti relaxarea mult dorita pentru orice concediu.

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor –

Vizionare placuta!

Articole asemanatoare
fotografie
De ce vedem în culori această fotografie alb-negru
Cum te poti pregati pentru o sedinta foto profesionala
Fotografii si calatorii de colectie intr-o cariera de succes
Vara in Romania vazuta prin obiectivul lui Sorin Onisor

Comenteaza acest articol

Fotografie cu Sorin Onisor – Apuseni (episodul 3)

by realitatea   1 min
0