Tabu
Hobby Slider

Fotografie cu Sorin Onisor – Brasov (partea 2)

Brasov este o zona de care turistii nu sunt straini. Este un punct de interes al tarii noastre si isi merita locul. Aceasta zona, unde muntii se inalta si aerul este curat, gazduieste peisaje superbe si oameni munciti.

Chiar daca este abia marti, niste fotografii care sa ne transporte intr-o oaza de liniste cred ca sunt mai mult decat potrivite. Asadar, lasam vorba pentru alte articole si va lasam sa va relaxati cu arta lui Sorin Onisor, realizata in judetul Brasov!

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor –

ARTICOLE SIMILARE

The Shape of Water, preferatul premiilor Oscar 2018

Dora Constantinovici

Ministrul Culturii, declarație controversată după numirea Irinei Rimes ca ambasador pentru Ziua Brâncuși

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 12 iulie!

realitatea

Roman Polanski a dat în judecată Academia Americană de Film

Andreea Damian

Fiica lui Bruce Lee dă în judecată un fast-food chinez pentru utilizarea imaginii tatălui său

realitatea

Cineva a făcut măști împotriva poluării pe care chiar îți vine să le porți deși înjuri autoritățile

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu