Tabu
Hobby LIFESTYLE Slider

Fotografie cu Sorin Onisor – Maramures

Linistea satelor din Maramures nu se intalneste niciodata in mediul urban. Sa stai pur si simplu sa asculti pasarile cum canta, fara forfota, fara claxoane, fara telefoane care suna incontinuu. Eu zic ca merita, macar o data, sa vizitati acest taram in care calmul este la putere.

Momentan, va putem ajuta doar cu niste imagini care sa va transporte pe aceste lacasuri. Vizionare placuta!

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam, fie ca este primavara, vara, toamna sau iarna. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin Onisor si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor

ARTICOLE SIMILARE

Ministrul Culturii, declarație controversată după numirea Irinei Rimes ca ambasador pentru Ziua Brâncuși

Andreea Damian

Top 10 cei mai sexy jucatori de la Euro 2016

realitatea

10 activitati placute prin care poti arde 300 de calorii

realitatea

Fotografie Sorin Onisor – Marea Neagra (episodul 2)

realitatea

Nick Cave despre despărțirea de Harvey: „Am fost atât de surprins că aproape că mi-am scăpat seringa”

realitatea

Geta Voinea s-a despartit de iubit fiindca se purta urat cu ea

Scrie un comentariu