Tabu
Hobby Slider

Fotografie cu Sorin Onisor – Moldova (episodul 1)

Regiunea in care ne mutam este Moldova, iar fotograful Sorin Onisor subliniaza frumusetea acesteia in imaginile din galerie.

Frumusetea din Moldova redata de Sorin Onisor nu sta in peisaje si atat. Sta in simplitate, in oameni, in atmosfera, in aer.

Dupa cum spuneam saptamana trecuta, incepem o noua serie de fotografii astazi, de pe meleagurile noastre.

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor

Vezi si:

http://www.tabu.ro/fotografie-sorin-onisor-despre-oameni-2/

http://www.tabu.ro/fotografie-cu-sorin-onisor-toscana-2/

http://www.tabu.ro/fotografie-sorin-onisor-marea-neagra-4/

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată casa pe care Beckhamii au cerut 33 de milioane de dolari

Andreea Damian

Fiica lui Catherine Zeta-Jones a devenit femeie și e leită mama sa

Andreea Damian

De ce nu poți dormi fără să îmbrățișezi perna sau pilota

Andreea Damian

De ce femeile ar trebui să înceapă să le ofere o șansă și bărbaților scunzi

Andreea Damian

Hygge, sau cum sa te bucuri intotdeauna de viata

realitatea

Lady Gaga a stabilit o dată de lansare a propriei linii de produse cosmetice

Andreea Damian

Scrie un comentariu