Tabu
Image default
Hobby Slider

Fotografie cu Sorin Onisor – Moldova (episodul 1)

Regiunea in care ne mutam este Moldova, iar fotograful Sorin Onisor subliniaza frumusetea acesteia in imaginile din galerie.

Frumusetea din Moldova redata de Sorin Onisor nu sta in peisaje si atat. Sta in simplitate, in oameni, in atmosfera, in aer.

Dupa cum spuneam saptamana trecuta, incepem o noua serie de fotografii astazi, de pe meleagurile noastre.

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor

Vezi si:

http://www.tabu.ro/fotografie-sorin-onisor-despre-oameni-2/

http://www.tabu.ro/fotografie-cu-sorin-onisor-toscana-2/

http://www.tabu.ro/fotografie-sorin-onisor-marea-neagra-4/

ARTICOLE SIMILARE

Lili Sandu, pe ultima sută de metri cu sarcina, a luat o hotărâre importantă

Tabu Tabu

Premiile Brit „vor examina” categoriile masculine și feminine

realitatea

Martin Scorsese a realizat un docu-rock despre turneul lui Bob Dylan – Rolling Thunder Revue

realitatea

Stormy Daniels, actriţa care ar fi avut o aventură cu Trump îl dă în judecată pe preşedinte

Dora Constantinovici

Stella McCartney a promovat hainele reciclate la săptămâna modei de la Paris

realitatea

„Obsedații” de telefonul mobil fac mai mult sex decât ceilalți

Andreea Damian

Scrie un comentariu