Home > Hobby > Fotografie cu Sorin Onisor – Muntii Apuseni

Fotografie cu Sorin Onisor – Muntii Apuseni

Romania este o tara foarte frumoasa in care formele de relief diversificate isi pun amprenta vizibil si stau mandre in fata ochilor nostri. Ne referim, in acest articol, la Muntii Apuseni care au fost “modelele” fotografului Sorin Onisor si care gazduiesc peisaje mirifice si oameni simpli, saraci dar cu un suflet nesecat de viata urbana.

Va lasam sa vizionati pozele artistului si sa admirati si voi peisajele care, speram ca va vor ajuta sa aveti cateva clipe de liniste, imaginandu-va ca va bucurati de ele pe viu. Cine stie, poate planificati si o vacanta prin zona Muntilor Apuseni!

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor 

Articole asemanatoare
Cum te poti pregati pentru o sedinta foto profesionala
Fotografii si calatorii de colectie intr-o cariera de succes
Vara in Romania vazuta prin obiectivul lui Sorin Onisor
Mestesuguri – fotografii de Sorin Onisor

Loading...

Comenteaza acest articol

Fotografie cu Sorin Onisor – Muntii Apuseni

by realitatea   1 min
0