Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Fotografie rară cu fiica lui Paul Walker. Primul selfie după 5 ani de la decesul actorului

La sfârșitul lunii noiembrie, pe 30, se împlinesc 5 ani de când actorul american Paul Walker a încetat din viață într-un cumplit accident de mașină. Moartea starului din „Fast and Furious”, la doar 40 de ani, a lăsat o întreagă planetă profund îndurerată, dar și o fiică orfană de tată.

Meadow a împlinit duminică 20 de ani și a marcat aniversarea cu un selfie extrem de rar pe care l-a postat pe Instagram Stories. Tânăra ține în mână o felie de tort și două lumânări aprinse care formează numărul 20.

Singura fiică a lui Paul Walker este o fată simplă, care nu vrea să apară în atenţia presei. De aceea această fotografie rară i-a surprins pe mulți. Toată lumea a remarcat asemănarea izbitoare dintre Meadow și regretatul ei tată.

Tânăra de profesie model abia ce începea să-și cunoască tatăl, pe care moartea i l-a răpit prea devreme, în 2013. Meadow îl iubea deja și a suferit enorm de mult după moartea lui. În 2015, pune bazele Fundaţiei Paul Walker, al cărei obiectiv este protejarea vieţuitoarelor din oceane. Anul trecut, aceasta se mută din casa mamei sale Rebecca Soteros din Hawaii, în cea a lui Paul Walker din Santa Barbara, California.

În dimineața morții sale, 30 noiembrie 2013, Paul și Meadow luaseră micul dejun împreunp și plănuiau să cumpere mai târziu în acea zi un pom de Crăciun, pe care să-l decoreze. Din păcate, destinul a avut alte planuri pentru actor.

ARTICOLE SIMILARE

Vrem o modă “ca afară” cu salarii ca aici şi calitate sub nivelul UE

Dora Constantinovici

Crema cu efect imediat care reduce ridurile fine din jurul gurii

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Maramures

realitatea

Femeile au creierul mai tânăr decât bărbații

Andreea Damian

Copiii născuți prin cezariană „culeg” mai multe bacterii din spital, spun cercetătorii

Andreea Damian

Trucul de un minut care mă ajută să fac față stresului

Andreea Damian

Scrie un comentariu