Tabu
PEOPLE Slider

Fotografie rară cu fiica lui Paul Walker. Primul selfie după 5 ani de la decesul actorului

paul walker

La sfârșitul lunii noiembrie, pe 30, se împlinesc 5 ani de când actorul american Paul Walker a încetat din viață într-un cumplit accident de mașină. Moartea starului din „Fast and Furious”, la doar 40 de ani, a lăsat o întreagă planetă profund îndurerată, dar și o fiică orfană de tată.

Meadow a împlinit duminică 20 de ani și a marcat aniversarea cu un selfie extrem de rar pe care l-a postat pe Instagram Stories. Tânăra ține în mână o felie de tort și două lumânări aprinse care formează numărul 20.

Singura fiică a lui Paul Walker este o fată simplă, care nu vrea să apară în atenţia presei. De aceea această fotografie rară i-a surprins pe mulți. Toată lumea a remarcat asemănarea izbitoare dintre Meadow și regretatul ei tată.

Tânăra de profesie model abia ce începea să-și cunoască tatăl, pe care moartea i l-a răpit prea devreme, în 2013. Meadow îl iubea deja și a suferit enorm de mult după moartea lui. În 2015, pune bazele Fundaţiei Paul Walker, al cărei obiectiv este protejarea vieţuitoarelor din oceane. Anul trecut, aceasta se mută din casa mamei sale Rebecca Soteros din Hawaii, în cea a lui Paul Walker din Santa Barbara, California.

În dimineața morții sale, 30 noiembrie 2013, Paul și Meadow luaseră micul dejun împreunp și plănuiau să cumpere mai târziu în acea zi un pom de Crăciun, pe care să-l decoreze. Din păcate, destinul a avut alte planuri pentru actor.

ARTICOLE SIMILARE

Puterea în creștere a influencerilor virtuali amenință influencerii în carne și oase

realitatea

Cât costă nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. E o sumă exorbitantă!

Andreea Damian

Angelina Jolie a găsit soluția pentru pacea mondială

Andreea Damian

Această poșetă minusculă este noua senzație în 2019

Andreea Damian

Acneea hormonală: acest ingredient natural va elimina coșurile din timpul menstruației

Andreea Damian

Modelul cu proteză bionică s-a căsătorit. Cum arată mireasa cu braț de aur

Andreea Damian

Scrie un comentariu