Tabu
Image default
Hobby Slider

Fotografie Sorin Onisor – Despre oameni

Saracia din satele romanesti nu este o noutate pentru nimeni, dar poate ar fi bine, din cand in cand, sa ne gandim si la acesti oameni si la cum am putea sa ii ajutam. In momentul in care vietile noastre devin grele din cauza stresului, trebuie sa ne amintim ca sunt oameni mai chinuiti decat noi.

Sorin Onisor a surprins in fotografiile sale cateva din familiile sarace din tara noastra. Noi ii apreciem efortul pe care il depune pentru a ajuta aceste suflete, majoritatea nevinovate.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor

ARTICOLE SIMILARE

Arnold Schwarzenegger, mesaj dur pentru președintele Donald Trump

Andreea Damian

O actriță faimoasă a născut pentru a cincea oară, la o vârstă înaintată

Andreea Damian

Finala NBA: Barack Obama mai popular decât Drake chiar în orașul natal al rapperului

realitatea

Gesturile mici conteaza in Catalogul IKEA 2016

realitatea

Aretha Franklin. Ce scrie pe certificatul de deces al Reginei muzicii soul

Andreea Damian

Chicago și-a ales primarul: e femeie, e de culoare și e lesbiană

Andreea Damian

Scrie un comentariu