Tabu
Hobby Slider

Fotografie Sorin Onisor- despre oameni!

Ultimul episod din seria de fotografie “despre oameni” a fotografului Sorin Onisor cuprinde esenta existentei umane cu tot ceea ce inseamna ea.

De la spiritualitate, traditie, munca pana la rugaciune si manifest.

Sorin Onisor, in expeditiile sale foto, a surprins diversi oameni, din satele romanesti. Puteti observa in aceste fotografii o parte din povestile lor de viata, una destul de grea si pentru unii ingreunata de lipsurile materiale.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor –

 

ARTICOLE SIMILARE

Liam Neeson și povestea cutremurătoarea a morții soției sale

Andreea Damian

Brigitte Macron le-a mărturisit prietenilor adevărul despre soțul ei

Andreea Damian

Verile ar putea deveni „prea fierbinţi pentru oameni”

Andreea Damian

Acest tip de cancer va putea fi eradicat complet în majoritatea țărilor până în 2100

Andreea Damian

Unei soprane britanice i s-a cerut să-și schimbe rochia “pro-UE” înainte de concert

realitatea

Charlize Theron, în depresie după ce s-a îngrășat 22 de kilograme

Andreea Damian

Scrie un comentariu