Home > Hobby > Fotografie Sorin Onisor- despre oameni!

Fotografie Sorin Onisor- despre oameni!

Ultimul episod din seria de fotografie “despre oameni” a fotografului Sorin Onisor cuprinde esenta existentei umane cu tot ceea ce inseamna ea.

De la spiritualitate, traditie, munca pana la rugaciune si manifest.

Sorin Onisor, in expeditiile sale foto, a surprins diversi oameni, din satele romanesti. Puteti observa in aceste fotografii o parte din povestile lor de viata, una destul de grea si pentru unii ingreunata de lipsurile materiale.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor –

 

Articole asemanatoare
Cum își mai bat joc oamenii de mediu: record de elefanți morți în 2019, în Sri Lanka
Sunetul deranjant al vocii umane poate remodela un ecosistem sălbatic în întregime
Oamenii au șters de pe fața Pământului 60% dintre speciile de animale începând cu anul 1970
Cum vor arăta oamenii peste un milion de ani?

Comenteaza acest articol

Fotografie Sorin Onisor- despre oameni!

by realitatea   1 min
0