Tabu
Image default
Hobby Slider

Fotografie Sorin Onisor- despre oameni!

Ultimul episod din seria de fotografie “despre oameni” a fotografului Sorin Onisor cuprinde esenta existentei umane cu tot ceea ce inseamna ea.

De la spiritualitate, traditie, munca pana la rugaciune si manifest.

Sorin Onisor, in expeditiile sale foto, a surprins diversi oameni, din satele romanesti. Puteti observa in aceste fotografii o parte din povestile lor de viata, una destul de grea si pentru unii ingreunata de lipsurile materiale.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor –

 

ARTICOLE SIMILARE

5 for beauty by ABAcademy Make-Up

realitatea

De la fetiș la modă: ascensiunea către popularitate a latexului

Andreea Damian

Dakota și Elle Fanning, față în față în cea mai frumoasă provocare din carieră

Andreea Damian

Antonia e în al nouălea cer! Ce i s-a întâmplat vedetei?

Tabu Tabu

S-a aflat când va naşte Meghan Markle bebeluşul regal

Andreea Damian

Victoria Mahoney e prima femeie de culoare care va regiza un film Star Wars

Andreea Damian

Scrie un comentariu