Tabu
Hobby Slider

Fotografie Sorin Onisor – Despre oameni si batranete

Desi ne-am dori sa ramanem tineri mereu, batranetea ajunge la fiecare din noi. Aceasta serie de fotografie ne arata frumusetea oamenilor batrani, din satele romanesti, pe fetele carora se poate observa experienta de viata.

Fiecare om are povestea lui, iar cand aceasta poveste se apropie de final, nostalgia tineretii este tot ce ramane intiparit in privire.

Sorin Onisor, in expeditiile sale foto, a surprins diversi oameni, din satele romanesti. Puteti observa in aceste fotografii o parte din povestile lor de viata, una destul de grea si pentru unii ingreunata de lipsurile materiale.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor 

ARTICOLE SIMILARE

O nouă tehnică de adormire pentru insomniaci pare să fie preferata tuturor

realitatea

Andreea Bălan, apariție provocatoare în noul videoclip VIDEO

Andreea Damian

Trustul media Realitatea luptă pentru România

Andreea Damian

Premiile Grammy 2019, dominate de femei și artiști hip-hop

Andreea Damian

Ziua în care muzica a ars: sute de mii de înregistrări, distruse în incendiul de la studiourile Universal

Andreea Damian

Afla ce vedete vor deveni parinti anul acesta!

realitatea

Scrie un comentariu