Tabu
Hobby Slider

Fotografie Sorin Onisor- Marea Neagra

Marea este tot timpul o idee buna. Fie ca ajungem sa pasim pe nisip la rasarit si sa ne bucuram de valuri fie doar ca ne gandim la mirosul de scoici, la briza ce adie seara ori la gustul de hamsii proaspete.

Va invitam asadar sa ne bucuram de mare cu ajutorul lui Sorin Onisor si ale sale poze superbe de la malul marii.

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor

 

ARTICOLE SIMILARE

De la Gucci la Beyonce – cum a fost cucerită moda de costumul roz

realitatea

Ce mare s-a făcut Patrick, fiul Geaninei Ilieș

Tabu Tabu

Penelope Cruz și Antonio Banders, împreună!

Andreea Damian

Mariah Carey sărbătorește triumful femeilor asupra societății corporatiste misogine

realitatea

Celebritati nascute pe 7 august!

realitatea

Pasta de roșii ar putea îmbunătăți fertilitatea masculină

realitatea

Scrie un comentariu