Tabu
Image default
HobbySlider

Fotografie Sorin Onisor – Marea Neagra

Diminetile romantice cu rasarit, serile racoroase cu sunet de valuri si pescarusi, toate reprezinta un refugiu ideal dupa saptamani pline si detasarea de agitatia orasului.

Marea ne ajuta sa ne punem ordine in ganduri, sa ne deschidem sufletul si sa ne incarcam de energie pentru o noua saptamana. Chiar daca mergem sa ne relaxam, sau doar sa ne distram, marea ne face pe toti fericiti.

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor https://www.facebook.com/pages/Sorin-Onisor/129469563775407?fref=ts

ARTICOLE SIMILARE

Măștile cosmetice din hârtie sunt „noile paie de plastic”

Andreea Damian

Fenomenul tratamentului “prepuțului” – păi uite ceva la care nu te așteptai în cosmetică

realitatea

Manuscrisele celebre de la Marea Moartă care se aflau la Muzeul Bibliei sunt false

Dora Constantinovici

Încă un bebeluș regal! Familia prințului se mărește

Andreea Damian

Oamenii religioşi sunt mai fericiţi

Andreea Damian

CHA CHA LITIX! Episodul 76. Nicușor Dan, eternul candidat, a câștigat Capitala. Magazinele chinezești cu rățuște de baie, luate cu asalt

Tabu Tabu

Scrie un comentariu