Tabu
Image default
Hobby Slider

Fotografie Sorin Onisor – Maroc

Pe langa peisajele superbe din Maroc, Sorin Onisor ne-a incantat privirea si cu fotografii realizate marocanilor. Aceste imagini arata foarte clar diferentele culturale dintre noi si locuitorii Marocului.

Din punct de vedere geografic, Maroc este o tara care realizeaza tranzitia dintre desertul Sahara si pasunile din jurul Marii Mediterane, ceea ce veti putea observa si in fotografiile urmatoare.

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Va dorim vizionare placuta!

Foto: Sorin Onisor

ARTICOLE SIMILARE

Femeile matinale rămân însărcinate mai ușor, spun cercetătorii

Andreea Damian

Game of Thrones – tot ce trebuie să știi despre sezonul 8

Andreea Damian

Alina Eremia și iubitul, imaginea sexy cu care au incendiat netul

Tabu Tabu

Obiceiul nociv care îți distruge creierul

Andreea Damian

Cum arată Eugenia Șerban, după ce a învins cancerul

Andreea Damian

Majoritatea delfinilor sunt „dreptaci”, spun cercetătorii

realitatea

Scrie un comentariu