Tabu
Hobby Slider

Fotografie Sorin Onisor – Toscana (episodul 1)

Toscana este o zona de vis din punct de vedere al peisajelor, iar Sorin Onisor a surprins aceasta minune in fotografiile sale.

Este vineri, o zi in care ar trebui sa ne bucuram de cat a mai ramas din vara dar, din pacate vremea nu este de acord cu planurile noastre.

De aceea, hadeti sa ne incantam privirile macar cu niste fotografii din frumoasa Toscana!

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor https://www.facebook.com/pages/Sorin-Onisor

ARTICOLE SIMILARE

De ce trebuie sa tii cont pentru a alege salonul de infrumusetare perfect

realitatea

Arnold Schwarzenegger și Cindy Crawford, împreună!

Andreea Damian

Când au avut loc primele relații sexuale ale omului

Andreea Damian

Gabriel Dumitru e cântărețul de muzică populară care a slăbit 70 de kilograme și acum e model

Tabu Tabu

Presară bicarbonat de sodiu pe saltea. Motivul te va pune pe gânduri

Andreea Damian

Cea mai provocatoare tendință de a poza pe Instagram. Au lansat-o cele mai populare vedete

Andreea Damian

Scrie un comentariu