Tabu
Image default
Hobby Slider

Fotografie Sorin Onisor – Toscana

Am revenit astazi, vineri fiind, cu fotografiile lui Sorin Onisor din frumosul tinut, Toscana.

Chiar si din poze poate fi observata atmosfera relaxata si care te indeamna la concediu a acestei zone. Orase frumoase, campuri viu colorate, cam asa as putea rezuma acest episod din seria noastra de fotografii.

Va dorim vizionare placuta si un weekend plin de soare!

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam, fie ca suntem in Romania sau Toscana. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin Onisor si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

ARTICOLE SIMILARE

Revista Vogue Italia reacționează la criza coronavirusului cu o copertă complet albă

Andreea Damian

De ce miresele celebre nu mai poartă rochii albe la propria nuntă

Andreea Damian

A fost dezvoltată casca pentru pacientele cu cancer de sân care oprește căderea părului

Andreea Damian

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa

Andreea Damian

O companie aeriană ne încurajează să fim mai puțin toleranți cu bebelușii care călătoresc pe avion

Andreea Damian

5 lucruri pe care începătorii trebuie să le știe despre jocurile la casino

Andreea Damian

Scrie un comentariu