Tabu
Image default
HobbySlider

Fotografie Sorin Onisor – Toscana

Am revenit astazi, vineri fiind, cu fotografiile lui Sorin Onisor din frumosul tinut, Toscana.

Chiar si din poze poate fi observata atmosfera relaxata si care te indeamna la concediu a acestei zone. Orase frumoase, campuri viu colorate, cam asa as putea rezuma acest episod din seria noastra de fotografii.

Va dorim vizionare placuta si un weekend plin de soare!

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam, fie ca suntem in Romania sau Toscana. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin Onisor si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

ARTICOLE SIMILARE

Prima felicitare de Crăciun a Regelui Charles al III-lea. Ce mesaj a transmis

Andreea Damian

Meghan Markle și-a lansat colecția de haine

Andreea Damian

Zodiile care nu se potrivesc deloc în pat

Andreea Damian

S-au convins că provocarea „Momo” care împinge copiii la sinucidere e de fapt o păcăleală

Andreea Damian

Pasiuni și talente ascunse ale vedetelor

Andreea Damian

Avalanșă de meme-uri pe internet după ce Billy Porter a venit cu „veioza” pe cap la Premiile Grammy

Andreea Damian

Scrie un comentariu