Tabu
Hobby Slider

Fotografie Sorin Onisor – Toscana (episodul 2)

Astazi va prezentam ultimul “episod” din seria de fotografii din Toscana, urmand ca vineri sa ne mutam intr-o alta zona!

Speram ca ati fost cel putin la fel de impresionati ca noi de fotografiile din acest minunat tinut.

Va dorim vizionare placuta!

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam, fie ca suntem in Romania sau Toscana. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin Onisor si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor

ARTICOLE SIMILARE

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus

Andreea Damian

Selma Blair nu își mai vopsește părul și se bucură de noul look grizonat

Andreea Damian

Dragostea în vremea coronavirusului: modul în care distanțarea socială vă afectează relația de cuplu

Andreea Damian

S-au convins că femeia în rol principal e cheia succesului în box-office-ul mondial

Andreea Damian

Jared Leto va fi vampirul Morbius într-un nou film cu anti-eroi de la Sony

realitatea

Ochelarii Google Glass, de mare ajutor pentru copiii cu autism

Andreea Damian

Scrie un comentariu