Tabu
Image default
Hobby Slider

Fotografie subacvatica – Cristiana Apostol

Fotografia subacvatica arata o alta fata a realitatii. Fotografiile Cristianei par desprinse din vise, iar modelele par sa zboare pe sub apa.

La fel ca zborul, inotul iti da un sentiment de libertate si relaxare, iar fotografiile de astazi surprind foarte bine aceste stari.

Modele: Irina Stefan, Silvana Mihai
Asistent: Florian Ardelean
Fotograf: Cristiana Apostol

Despre Cristiana

Arta Cristinei te va purta spre cele mai indepartate taramuri ascunse in sufletul tau, nedescoperite pana in punctul in care iei contact pentru prima data cu fotografiile acesteia: spre taramuri inzapezite ori cufundate in soare, spre taramuri inundate ori aride. Orice taram fotografiat spune o poveste, povestea unui suflet, surprinsa cu atata dedicare si pasiune prin obiectivul unui aparat de fotografiat. Lumea capata o alta nuanta. Perfectiunea devine posibila.

Fotografia in care Cristina se specializeaza de cativa ani este cea subacvatica, in scop artistic, “tocmai pentru ca este o provocare”, dupa cum tocmai aceasta o spune. Fotografia subacvatica inglobeaza farmecul si ineditul lumii de sub ape, iar pe cat de spectaculoase sunt fotografiile, pe atat de greu e procedeul ce duce, in cele din urma, la rezultatul finit. De la stabilizarea aparatului si pana la iluminarea cadrului, tehnica este una destul de complicata, in spatele careia se afla ani de exercitiu. Daca intr-un studio foto comunicarea cu modelul este una cat se poate usoara, in apa lucrurile se schimba: totul trebuie prestabilit, iar odata inceputa sesiunea foto totul se reduce la mima, intuitie si multa atentie. Linistea dainuie in ape. Daca privim fotografiile Cristinei, putem spune fara sa gresim: nimic nu este greu cand iubesti ceea ce faci!

ARTICOLE SIMILARE

Top 10 cele mai spectaculoase hoteluri din lume

realitatea

10 sfaturi practice pentru îmbunătățirea concentrării

Andreea Damian

Vremea rece din România grăbește extinderea epidemiei COVID-19

Andreea Damian

Amazon construiește cel mai mare adăpost pentru oamenii străzii din Seattle

Andreea Damian

Ce sunt locurile de muncă ecologice și de ce sunt importante?

Andreea Damian

Primul avion electric a fost testat cu succes în Canada

Andreea Damian

Scrie un comentariu