Tabu
Image default
CULTURELIFESTYLEWhat's hot

Fotografie – Sufletul satului romanesc

Incepand cu data de 17 martie, Tabu, prin lucrarile artistului Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat.

Sorin Onisor si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Asadar, in fiecare marti si vineri veti putea vizualiza o parte din lucrarile artistului pe site-ul Tabu.

ARTICOLE SIMILARE

“Burlacul” și ALEASA inimii sale s-au DESPĂRȚIT! Uite ce spune Daciana

The Rolling Stones | Expoziție itinerantă și aniversară la Marsilia

Ciocîrlan

Mărturiile unei femeii care a avut orgasm timp de trei ore. “Primele cinci minute erau plăcute, apoi totul s-a transformat într-un coşmar”

Sărbătoritul zilei

realitatea

SZOBI CSEH a murit!

Există o nouă formă de poluare cu plastic care arată exact ca pietrele

Andreea Damian

Scrie un comentariu