Home > Agenda > Fotografie – Sufletul satului romanesc

Fotografie – Sufletul satului romanesc

Incepand cu data de 17 martie, Tabu, prin lucrarile artistului Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat.

Sorin Onisor si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Asadar, in fiecare marti si vineri veti putea vizualiza o parte din lucrarile artistului pe site-ul Tabu.

Articole asemanatoare
COVID-19
Vremea rece din România grăbește extinderea epidemiei COVID-19
fotografie
De ce vedem în culori această fotografie alb-negru
ROMÂNIA dă liber la ucis ciocârliile pentru restaurantele de lux
România hornurilor sigure

Comenteaza acest articol

Fotografie – Sufletul satului romanesc

by realitatea   1 min
0