Tabu
FASHION PEOPLE Slider

Fotografiile de nuntă ale lui Blake Lively și Ryan Reynolds sunt interzise pe Pinterest

Câteva site-uri și publicații despre nunți, printre care The Knot și Pinterest, își schimbă politicile cu privire la nunțile care au sau au avut loc pe foste plantații lucrate de sclavi.

Pinterest interzice de tot fotografiile de acest gen. Fotografiile de la nunta lui Blake Lively și Ryan Reynolds, care a avut loc la Boone Hall Plantation din Charleston, vor fi printre cele interzise de site și urmează să obțină o expunere online mult mai redusă. Fotografiile cuplului sunt interzise de pe site-urile de nunți populare, inclusiv Pinterest și The Knot, ca parte a unei decizii mai mari de a nu mai populariza fotografiile nunților care au sau au avut loc pe o plantație. Plantațiile au devenit locații de nuntă populare în ultimii ani, dar, considerate frumoase sau nu, ele au o istorie problematică.

“Plantațiile sunt amintirile fizice ale unuia dintre cele mai oribile abuzuri ale drepturilor omului pe care le-am pomenit vreodată”, a declarat grupul pentru drepturile civile Color of Change, într-o scrisoare adresată directorilor Knot Worldwide, precum și Pinterest, potrivit Buzzfeed News. „Decizia de a glorifica plantațiile ca site-uri nostalgice de sărbătoare nu este una de împuternicire ale femeilor de culoare și nici pentru acele persoane care folosesc materialele apărute pe aceste site-uri pentru a se inspira din nunțile vedetelor pentru propriile nunți.”

În timp ce noua politică a site-ului Knot va interzice „limbajul care glorifică, sărbătorește sau romantizează istoricul plantației sudice”, Pinterest merge mai departe și a luat măsuri pentru a elimina fotografiile postate anterior cu nunți în astfel de locuri de pe site. „Nuntile ar trebui să fie un simbol al iubirii și al unității”, a spus un purtător de cuvânt al Pinterest, potrivit E!. “Plantațiile nu reprezintă nimic de acest fel. Lucrăm pentru a limita distribuția acestui conținut de pe platforma noastră și continuăm să nu acceptăm reclame pentru acestea.”

ARTICOLE SIMILARE

Toamna se înmulțesc relațiile. S-a dat liber la cuffing season

Andreea Damian

Oamenii neglijați în copilărie au creierele mai mici, arată un studiu realizat pe „orfanii lui Ceaușescu”

Andreea Damian

Bibi s-a aniversat de majorat in izolare alaturi de familie

Tabu Tabu

Ce surprize le pregătesc fanilor Aurelian Temișan și Oliver Popa

Tabu Tabu

La 83 ani, inca prezinta moda pe catwalk! FOTO!

Trend Alert: Apariții Big Foot

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu