Tabu
LIFESTYLE Slider

Fotomodel de talie internațională, apropiat lui Kate Moss, găsit mort în casă

kate moss

Cea mai bună prietenă a lui Kate Moss, fotomodelul Annabelle Neilson, a fost găsită fără suflare în propria casă. Muza designerului Alexander McQueen a încetat din viață, joi, la vârsta de 49 de ani. Cauza morții nu a fost făcută publică de către autorități, dar este confirmat faptul că nu este vorba de o moarte suspectă.

Annabelle Neilson a făcut parte din topul celor mai apreciate modele din lume și a fost foarte bună prietenă cu Kate Moss și Naomi Campbell. Deși a avut o carieră de succes ca model și mai târziu ca autor de cărți pentru copii, viața ei a fost plină de tragedii personale.

Când avea doar 16 ani a fost victima unui atac în timp ce se afla cu niște prieteni de familie într-o călătorie prin Australia. Agresorul a legat-o pe Annabelle de un copac și a bătut-o timp de două ore. A scăpat cu viață, dar a avut nevoie de o intervenție chirurgicală reconstructivă.

După incident, britanica a suferit de depresie severă. S-a apucat de consumul de droguri și a renunțat la școală. Despre acel moment, modelul spunea în anul 2015 că heroina i-a salvat viața într-un fel, pentru că altfel s-ar fi sinucis. A reușit să renunțe la droguri după mulți ani de dependență.

În 2010, moartea sufletului ei pereche, Alexander McQueen, care s-a sinucis, i-a lăsat un gol imens în suflet.

Annabelle Neilson, a cărei bunică a fost verișoara Reginei Mame, a fost căsătorită cu Nathaniel Philip Rothschild, unul dintre membrii celei mai puternice și bogate familii din lume. Cei doi s-au căsătorit în 1994, însă au divorțat trei ani mai târziu.

 

ARTICOLE SIMILARE

Lectura: Curajul de a fi tu insuti, Jacques Salome

Se anunță o vară „gonflabilă”: rochiile realizate din baloane pentru un look îndrăzneț

Andreea Damian

Hackerii au furat arhiva Radiohead din anii 90 și au cerut 150 de mii de dolari răscumpărare

realitatea

Max von Sydow, actorul din Exorcistul și Urzeala Tronurilor, a murit la 90 de ani

Andreea Damian

Designerul Dorin Negrău si-a prezentat noua colecție la New York Fashion Week în plină pandemie

Tabu Tabu

Menține-ți silueta cu lumina stinsă!

realitatea

Scrie un comentariu