Home > Slider > Fotomodelul Bar Refaeli are probleme mari cu legea

Fotomodelul Bar Refaeli are probleme mari cu legea

bar refaeli

Supermodelul israelian Bar Refaeli este suspectat de evaziune fiscală și riscă să fie pusă sub acuzare pentru fraudă. Și părinții ei sunt suspectați de spălare de bani.

Bar Refaeli, în vârstă de 33 de ani, este bănuită că nu a declarat venituri obţinute în străinătate între 2009 şi 2012 în valoare totală de 23 de milioane de shekeli (5,4 milioane de euro), se afirmă în acelaşi comunicat.

Părinţii ei, Tzipi şi Rafi Refaeli, sunt bănuiţi de spălare de bani şi vor fi convocaţi, la fel ca fiica lor, la o audiere, înainte de o eventuală punere oficială sub acuzare. „Parchetul i-a informat pe Bar Refaeli, Tzipi Rafaeli şi Rafi Refaeli că intenţionează să îi pună sub acuzare pentru greşeli fiscale”, se arată într-un comunicat, potrivit Daily Mail.

Topmodelul Bar Refaeli, cu ochii după prințul William

Autorităţile israeliene le suspectează pe Bar Refaeli şi pe mama ei că şi-au creat o rezidenţă fictivă în străinătate pentru a evita fiscul israelian şi pentru a plăti în acest fel impozite mai mici. Topmodelul este acuzat, de asemenea, că a locuit în perioada menţionată în Israel în apartamente de lux înregistrate sub numele mamei sale şi al fratelui ei și a folosit mașini scumpe pe care nu le-a declarat.

Bar Refaeli, acuzată că a minţit în privinţa rezidenţei sale fiscale, a fost arestată şi apoi eliberată pe cauţiune în 2015. Nu este pentru prima dată când faimosul model, care în trecut a avut o relație cu actorul Leonardo DiCaprio, a avut probleme cu autoritățile israeliene. Bar a evitat cei doi ani de serviciu militar obligatoriu căsătorindu-se cu un prieten de-al tatălui ei, de care a divorțat la scurt timp.

În prezent, Bar Refaeli este căsătorită cu omul de afaceri israelian Adi Ezra.

 

Articole asemanatoare
Topmodelul Bar Refaeli, cu ochii după prințul William
Bar Refaeli face reclama la chiloti COMPLET DEZBRACATA
Bar Refaeli joaca tenis in chilotii creati de ea (VIDEO)
Cea mai SEXY femeie din lume? FOTO cu BAR REFAELI

Comenteaza acest articol

Fotomodelul Bar Refaeli are probleme mari cu legea

by Andreea Damian   1 min
0