Home > Lifestyle > Fotomodelul fără picior, în finala Miss Italia. E genial cum a răspuns jignirilor

Fotomodelul fără picior, în finala Miss Italia. E genial cum a răspuns jignirilor

Chiara Bordi

Chiara Bordi este un fotomodel special. Îi lipsește un picior, dar asta nu a împiedicat-o să urmeze o carieră la care a visat de mic copil. Din cauza acestui handicap însă, tânăra de 18 ani a devenit ținta trolilor de pe internet.

Eleva s-a clasat pe locul al treilea la concursul anual de frumusețe Miss Italia. Chiara a fost la un pas să câștige titlul, deși a concurat cu o proteză la piciorul stâng. Din păcate, tânăra a fost atacată în termeni extrem de duri pe contul personal de Instagram, iar insultele aduse sunt greu de suportat.

Unul din mesajele care au insultat-o a fost: „Produci greaţă, du-te acasă şi nu încerca să cerşeşti italienilor care te votează, milă, fiindcă eşti o mutilată!”, este mesajul unei femei de pe social media la adresa participantei la Miss Italia. Un alt internaut a scris: „Ai fost votată pentru că ești mutilată”. „Ești dezgustătoare, du-te acasă și nu-i mai deranja pe italieni care te votează doar pentru că ești mutilată”, a fost un comentariu.

Francesco Facchinetti, care a prezentat finala împreună cu Diletta Leotta, s-au adresat spre acei comentatori de pe reţelele sociale spunându-le „Sunteţi nişte handicapaţi”.

Dar Chiara, care e nevoită să poarte o proteză după ce și-a pierdut piciorul într-un accident de mașină în urmă cu 5 ani, le-a răspuns cu multă diplomație. „În spatele acestei răutăţi se ascund frustrările şi insatisfacţiile personale ale oamenilor care, în loc să lupte împotriva laturilor negative ale propriei vieţi şi să le schimbe, preferă să încerce descurajarea altora şi să te aducă la nivelul lor. E mult mai uşor să stai în spatele unui computer şi să insulţi realizările altora decât să te ridici şi să te lupţi cu viaţa ca să te poţi bucura de ea”, le-a replicat Chiara Bordi răutăcioșilor de pe Instagram.

Articole asemanatoare
Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio se luptă și acum cu acneea, la 38 de ani: Mă face să mă simt ca o adolescentă
Unul dintre cele mai de succes fotomodele ale anilor ’80 a ajuns să doarmă pe străzi
kate moss
Fotomodel de talie internațională, apropiat lui Kate Moss, găsit mort în casă
mireasa
Modelul cu proteză bionică s-a căsătorit. Cum arată mireasa cu braț de aur

Fotomodelul fără picior, în finala Miss Italia. E genial cum a răspuns jignirilor

by Andreea Damian   1 min
1