Tabu
LIFESTYLESlider

Fotomodelul Mara Martin a explicat de ce și-a alăptat bebelușul pe catwalk

„Alăptarea este un lucru natural”, a mărturisit modelul Mara Martin, mamă a unei fetițe de 5 luni. Aceasta a explicat ce a determinat-o să-și alăpteze fiica pe catwalk, la o prezentare anuală de costume de baie a Sports Illustrated.

Mara a stârnit controverse în social media, după ce a apărut în costum de baie și cu bebelușul ei la sân, cu căști pentru a fi protejat de zgomotul din sală. Utilizatorii de social media au avut reacții împărțite, unii au lăudat-o pentru un gest inspirațional, alții au acuzat-o de faptul că e în căutare de atenție.

Fotomodelul de 32 de ani susține că totul a fost spontan dar necesar. Fiica sa Aria a fost tot timpul cu ea la Miami în timpul pregătirilor pentru prezentarea de modă organizată de Sport Illustrated. „Echipa a cunoscut-o (n.r. pe micuța Aria), apoi editorul revistei, MJ Day m-a întrebat dacă vreau să defilez cu ea în brațe”, a mărturisit Martin. Ei bine, a sosit ziua cea mare, Aria era îmbrăcată pentru debutul ei pe catwalk, dar cum nimic nu merge așa cum ți-ai propus, a intervenit ceva. Bebelușei i s-a făcut foame, iar Mara Martin a trebuit s-o hrănească la sân. „Am început s-o alăptez, așa cum fac zilnic, de mai multe ori pe zi. Apoi a revenit MJ în culise și m-a întrebat dacă aș vrea să continui (n.r. să alăpteze) când îmi va veni rândul să ies pe podium. (…) Alăptarea este un lucru natural și a devenit o parte atât de normală a vieții mele de zi cu zi în ultimele cinci luni, încât nu m-am gândit la nimic atunci când am decis să plec”, a explicat modelul, potrivit Harper’s Bazaar.

https://www.instagram.com/p/BlRqGryH_Mi/?taken-by=si_swimsuit

Îmbrăcată într-un costum de baie auriu pe un singur umăr, Mara Martin a defilat încrezătoare pe podium, ţinând-o în braţe pe micuţa Aria, care se hrănea nestringherită de la pieptul mamei, în aplauzele apreciative ale publicului prezent la W Hotel din South Beach, Miami.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Discutii despre oameni la Festivalul de Fotografie “Secvente”

realitatea

Teo Trandafir, lectia de stil: ” 3 lucruri pe care trebuie sa le acoperi: bustul, c…l si ceva de incaltat”!

Arabia Saudită a ridicat restricţiile de călătorie pentru femei

Andreea Damian

Catalin Maruta, nervos pe Bianca Dragusanu: “M-a luat de fraier”!

Actriță celebră, violată de tatăl vitreg până la 14 ani. Dezvăluiri cutremurătoare

Andreea Damian

Adevărul din spatele melodiei „Made in Romania”, care a cucerit toată planeta

Andreea Damian

Scrie un comentariu