Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Fotomodelul Mara Martin a explicat de ce și-a alăptat bebelușul pe catwalk

„Alăptarea este un lucru natural”, a mărturisit modelul Mara Martin, mamă a unei fetițe de 5 luni. Aceasta a explicat ce a determinat-o să-și alăpteze fiica pe catwalk, la o prezentare anuală de costume de baie a Sports Illustrated.

Mara a stârnit controverse în social media, după ce a apărut în costum de baie și cu bebelușul ei la sân, cu căști pentru a fi protejat de zgomotul din sală. Utilizatorii de social media au avut reacții împărțite, unii au lăudat-o pentru un gest inspirațional, alții au acuzat-o de faptul că e în căutare de atenție.

Fotomodelul de 32 de ani susține că totul a fost spontan dar necesar. Fiica sa Aria a fost tot timpul cu ea la Miami în timpul pregătirilor pentru prezentarea de modă organizată de Sport Illustrated. „Echipa a cunoscut-o (n.r. pe micuța Aria), apoi editorul revistei, MJ Day m-a întrebat dacă vreau să defilez cu ea în brațe”, a mărturisit Martin. Ei bine, a sosit ziua cea mare, Aria era îmbrăcată pentru debutul ei pe catwalk, dar cum nimic nu merge așa cum ți-ai propus, a intervenit ceva. Bebelușei i s-a făcut foame, iar Mara Martin a trebuit s-o hrănească la sân. „Am început s-o alăptez, așa cum fac zilnic, de mai multe ori pe zi. Apoi a revenit MJ în culise și m-a întrebat dacă aș vrea să continui (n.r. să alăpteze) când îmi va veni rândul să ies pe podium. (…) Alăptarea este un lucru natural și a devenit o parte atât de normală a vieții mele de zi cu zi în ultimele cinci luni, încât nu m-am gândit la nimic atunci când am decis să plec”, a explicat modelul, potrivit Harper’s Bazaar.

https://www.instagram.com/p/BlRqGryH_Mi/?taken-by=si_swimsuit

Îmbrăcată într-un costum de baie auriu pe un singur umăr, Mara Martin a defilat încrezătoare pe podium, ţinând-o în braţe pe micuţa Aria, care se hrănea nestringherită de la pieptul mamei, în aplauzele apreciative ale publicului prezent la W Hotel din South Beach, Miami.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

De la Juliette Gréco la Steve Jobs, ascensiunea puloverului pe gât

Andreea Damian

Serialul „Grey’s Anatomy” revine cu sezonul 18

Andreea Damian

Florin Dumitrescu și soția, aniversare surpriză

Tabu Tabu

RITA MURESAN – relatia cu HORIA BRENCIU! Ce era “Salteaua lui Brenciu”!!!

Cinci metode eficiente pentru purificarea aerului din casă

Andreea Damian

Aceste clişee ne dor: “Nu eram pregătiţi”

Scrie un comentariu