Tabu
Image default
lifestyle

Fără produse fast food pentru Nouvelle Vague și Koop!

Nouvelle Vague va concerta sâmbătă, pe 22 noiembrie, la Sala Palatului din București, urmând ca duminică, 23 noiembrie, pe aceeași scenă să urce Koop, ambele evenimente fiind incluse în “Fusion Studio Weekend” un concept muzical inedit prezentat de Romtelecom Clicknet.

Accesul publicului se va face începand cu 19.00, urmând ca show-urile să înceapă în jurul orei 20.30. Celebrul grup de muzicieni francezi Nouvelle Vague se va afla pentru a doua oară la București anul acesta, după ce în luna iulie a susținut un concert deosebit de bine primit de public în cadrul B’ESTFEST 2008.

Koop
au mai vizitat România pentru un spectacol privat, dar de data aceasta se va afla la primul show în fața publicului larg, posibil chiar ultimul din carieră! Cei doi membri, Oscar și Magnus, au declarat recent că în cazul în care nu vor găsi inspirație pentru un nou material discografic, ar putea pune punct proiectului Koop.

Biletele
pentru cele două concerte mai pot fi achiziționate din rețeaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de preț: 60, 85, 110 și 140 de lei. Cei interesați să participe la ambele spectacole își pot achiziționa un bilet dublu, categoriile de preț fiind: 100, 150, 190 și 240 de lei. În serile evenimentelor, biletele vor putea fi achiziționate de la casele de bilete ale Sălii Palatului, în limita disponibilității.

ARTICOLE SIMILARE

Spectaculos: Patru surori, fotografiate an de an, vreme de trei decenii! (FOTO)

Obiceiuri romanesti de PASTE legate de OUA ROSII

Adele, la acelaşi nivel cu The Beatles şi Elvis Presley

realitatea

Mile Carpenisan

realitatea

Sarah Jessica Parker și-a luat gemenele acasă

realitatea

Jennifer Aniston, dependentă de droguri și alcool

realitatea

Scrie un comentariu