Home > Fashion > Franjuri, pietre și epoleți: trenduri pentru 2008-2009

Franjuri, pietre și epoleți: trenduri pentru 2008-2009

Hainele încrustate cu pietre

Pietre prețioase, sticlă și cristale – în sezonul de primăvară/vară vor fi la mare purtare. Pietrele isi pot face aparitia nu numai la ținutele de seară, ci și la jachete, rochii-de-zi și accesorii.

Franjuri

Marea revenire în materie vestimentară a anului viitor, vor fi franjurii. La ghete, la sandale, dar mai ales la rochii și fuste, franjurii nu vor putea lipsi din garderoba unei femei stilate.

Trendul military

Un trend care rezistă încă și e foarte usor acceptat este cel inspirat de uniformele militare. Îți trebuie stil și eleganță, dar mai ales atitudine rock. Oricum păstrează-l pentru că nu va dispărea așa ușor nici anul viitor.

Articole asemanatoare
Revenirea modei anilor 80 readuce chica tunsă în scări în moda tunsorilor lui 2019
Haul – noul instrument de marketing pentru branduri care pare nevinovat dar creează dependență
Trenduri de nuntă în 2019 – Cele mai apreciate stiluri de nuntă
Noul show Burberry readuce în lumina reflectoarelor trendul rave dar și diferențele sociale

1 Response

  1. Dani

    bine ai venit ! iaca , botezul tau pe druumrile patriei a fost facut in grafice..ma si miram ca trecusera vreo 3 zile si nu se intamplase nimic…Incepeam sa te banuiesc ca tii permisu’ la naftalina..Era inevitabil ca scapatul mobilului pe jos..Fara legatura cu talentul sau netalentul tau la sofat.E bine a fost doar atat, e FOOARTE bine. Inseamna ca nu te vei lasa de sportul asta…Acum ar trebui sa ai parte de cel putin 3 luni de PACE. Iti doresc sa fie 33! ..de ani!poop

Comenteaza acest articol

Franjuri, pietre și epoleți: trenduri pentru 2008-2009

by realitatea   <1 min
1