Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Fratele lui Nicki Minaj, condamnat la închisoare pe viață. Este acuzat de fapte îngrozitoare

Nicki minaj

Fratele lui Nicki Minaj a fost condamnat definitiv la închisoare pe viață pentru viol repetat. Jelani Maraj, în vârstă de 41 de ani, și-a abuzat sexual fiica vitregă.

Bărbatul îşi va petrece restul vieţii în spatele gratiilor, fără posibilitatea eliberării condiţionate în următorii 25 de ani, scrie TMZ. Sentinţa a fost stabilită pe 27 ianuarie, la Curtea Supremă din Nassau County. Judecătorul Curţii Supreme, Robert McDonald, l-a condamnat pe Maraj la câteva luni de la pronunțarea verdictului și l-a blamat pentru că a abuzat sexual o fată: „Părerea mea este că ai distrus acest copil. Ai violat acest copil. Ai violat-o din nou şi din nou“.

Maraj a fost condamnat pentru agresiunea sexuală a fetiţei soţiei sale în vârstă de 11 ani, în timp ce mama ei era la serviciu. Agresiunile au avut loc în perioada aprilie-noiembrie 2015. Maraj a cerut clemenţă şi a susţinut că este nevinovat justificând că a fost băut aproape de fiecare dată când a comis faptele. „Aş dori să îmi cer scuze pentru durerea pe care am provocat-o. Am avut o problemă foarte mare cu alcoolul“, a spus el, adăugând că „cere doar milă de la instanţă“.

Jelani Maraj și-a susținut întotdeauna nevinovăția, acuzând-o pe fosta sa parteneră Jacqueline Robinson, care este mama victimei, că l-a abordat ca să smulgă 25 de milioane de dolari de, la doar patru luni la sora lui celebră. Robinson, care a depus actele de divorț în 2016, a negat acuzațiile în instanță.

Nicki Minaj nu a fost prezentă în instanţă pentru a-şi susţine fratele mai mare și nici nu a depus mărturie în timpul procesului. Dar avocatul lui Maraj a citit o scrisoare din 2016 în care cântăreaţa încerca să-l ajute pe fratele ei să primească o sentinţă mai uşoară. În 2017, Nicki și-a vizitat fratele, aflat în închisoare. Vedeta susține că a mers doar ca să-i facă mamei sale pe plac.

 

ARTICOLE SIMILARE

Adrienne Kolesza, polițista sexy de pe Instagram. Șoferii o imploră să-i amendeze

Andreea Damian

Amazon plăteşte 25 de milioane de dolari pe documentarul despre Rihanna

Andreea Damian

Stiai ca MPHO ar putea fi urmatoarea Beyonce?

realitatea

Anamaria Prodan apariție sexy la o prezentare de modă la Paris

Tabu Tabu

Actrița care o va juca pe prințesa Diana în The Crown i-a cucerit imediat pe directorii de casting

Andreea Damian

Puștiul de 8 ani care a câștigat 22 de milioane $ pe YouTube în 2018

Andreea Damian

Scrie un comentariu