Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Fratele lui Nicki Minaj, condamnat la închisoare pe viață. Este acuzat de fapte îngrozitoare

Fratele lui Nicki Minaj a fost condamnat definitiv la închisoare pe viață pentru viol repetat. Jelani Maraj, în vârstă de 41 de ani, și-a abuzat sexual fiica vitregă.

Bărbatul îşi va petrece restul vieţii în spatele gratiilor, fără posibilitatea eliberării condiţionate în următorii 25 de ani, scrie TMZ. Sentinţa a fost stabilită pe 27 ianuarie, la Curtea Supremă din Nassau County. Judecătorul Curţii Supreme, Robert McDonald, l-a condamnat pe Maraj la câteva luni de la pronunțarea verdictului și l-a blamat pentru că a abuzat sexual o fată: „Părerea mea este că ai distrus acest copil. Ai violat acest copil. Ai violat-o din nou şi din nou“.

Maraj a fost condamnat pentru agresiunea sexuală a fetiţei soţiei sale în vârstă de 11 ani, în timp ce mama ei era la serviciu. Agresiunile au avut loc în perioada aprilie-noiembrie 2015. Maraj a cerut clemenţă şi a susţinut că este nevinovat justificând că a fost băut aproape de fiecare dată când a comis faptele. „Aş dori să îmi cer scuze pentru durerea pe care am provocat-o. Am avut o problemă foarte mare cu alcoolul“, a spus el, adăugând că „cere doar milă de la instanţă“.

Jelani Maraj și-a susținut întotdeauna nevinovăția, acuzând-o pe fosta sa parteneră Jacqueline Robinson, care este mama victimei, că l-a abordat ca să smulgă 25 de milioane de dolari de, la doar patru luni la sora lui celebră. Robinson, care a depus actele de divorț în 2016, a negat acuzațiile în instanță.

Nicki Minaj nu a fost prezentă în instanţă pentru a-şi susţine fratele mai mare și nici nu a depus mărturie în timpul procesului. Dar avocatul lui Maraj a citit o scrisoare din 2016 în care cântăreaţa încerca să-l ajute pe fratele ei să primească o sentinţă mai uşoară. În 2017, Nicki și-a vizitat fratele, aflat în închisoare. Vedeta susține că a mers doar ca să-i facă mamei sale pe plac.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ana Morodan, de urgență la spital. Contesa digitală a suferit un accident

Andreea Damian

Anca Țurcașiu, în brațele unui bărbat misterios: „Trăiesc pentru iubire”

Andreea Damian

Rihanna a fost papesă la Gala Met 2018

realitatea

Angelina Jolie se pregătește de nuntă. Cine e misteriosul din viața ei

Andreea Damian

Cum scapi de stresul cauzat de știrile bombastice în cinci pași simpli

realitatea

Sfaturi de la stiliștii lui Kate Middleton și Meghan Markle care ne-ar putea fi de folos

Andreea Damian

Scrie un comentariu