Tabu
Image default
lifestyle

Freida Pinto, actrița din “Slumdog Millionaire”, joacă în noul film al lui Woody Allen

Protagonista de origine indiană din "Slumdog Millionaire", Freida Pinto, și cunoscuta Naomi Watts vor juca în următorul film al lui Woody Allen, alături de Anthony Hopkins și Josh Brolin, anunță AFP. La doar 24 de ani, Freida Pinto a devenit celebră datorită rolului din pelicula lui Danny Boyle, filmată în orașul natal al actriței, Bombay.

Watts tocmai a terminat filmările la "Mother and Child", al columbianului Rodrigo Garcia, și va începe, în vară, lucrul la producția lui Allen, care va fi turnată la Londra. Noul film regizat de Woody Allen va fi produs tot de casa spaniolă care a produs "Vicky Cristina Barcelona".

Cel mai nou film al lui Allen, "Whatever Works", o comedie cu Evan Rachel Wood, Henry Cavill și Patricia Clarkso, va apărea în curând pe ecrane. Woody Allen, în vârstă de 73 de ani, are în palmares trei premii Oscar – pentru cel mai bun scenariu la "Hannah and Her Sisters" (1986), respectiv pentru cel mai bun scenariu și cea mai bună regie, datorită peliculei "Annie Hall" (1977). Pe lângă cele trei premii ale Academiei Americane de Film, cunoscutul regizor a mai primit 79 de premii și a avut alte 84 de nominalizări la festivaluri de film internaționale.

ARTICOLE SIMILARE

Producţia ultimului film cu Johnny Depp a fost oprită

realitatea

MIRCEA RADU …tatic! Galerie FOTO cu SOTIA!

Coasta de fildeș. O vacanță plină de aventură

realitatea

Constantin Brâncuși și Andy Warhol, la MNAC

realitatea

Asteptari conservative depasite la Artmark

IOANA GINGHINA – tratament-minune pentru celulita (FOTO)

Scrie un comentariu