Tabu
Image default
lifestyle

Freida Pinto, actrița din “Slumdog Millionaire”, joacă în noul film al lui Woody Allen

Protagonista de origine indiană din "Slumdog Millionaire", Freida Pinto, și cunoscuta Naomi Watts vor juca în următorul film al lui Woody Allen, alături de Anthony Hopkins și Josh Brolin, anunță AFP. La doar 24 de ani, Freida Pinto a devenit celebră datorită rolului din pelicula lui Danny Boyle, filmată în orașul natal al actriței, Bombay.

Watts tocmai a terminat filmările la "Mother and Child", al columbianului Rodrigo Garcia, și va începe, în vară, lucrul la producția lui Allen, care va fi turnată la Londra. Noul film regizat de Woody Allen va fi produs tot de casa spaniolă care a produs "Vicky Cristina Barcelona".

Cel mai nou film al lui Allen, "Whatever Works", o comedie cu Evan Rachel Wood, Henry Cavill și Patricia Clarkso, va apărea în curând pe ecrane. Woody Allen, în vârstă de 73 de ani, are în palmares trei premii Oscar – pentru cel mai bun scenariu la "Hannah and Her Sisters" (1986), respectiv pentru cel mai bun scenariu și cea mai bună regie, datorită peliculei "Annie Hall" (1977). Pe lângă cele trei premii ale Academiei Americane de Film, cunoscutul regizor a mai primit 79 de premii și a avut alte 84 de nominalizări la festivaluri de film internaționale.

ARTICOLE SIMILARE

Jordan se dezbracă din nou

realitatea

Tania Budi, cu placenta de oaie pe fata

Al Pacino și Robert de Niro, pentru a treia oară împreună într-un film

realitatea

SANI mariti considerabil prin hipnoza!

Robbie Williams a văzut un OZN de aproape

realitatea

MONICA GABOR s-a maritat cu iubitul chinez (FOTO)??? De la IRINEL la MR PINK

Scrie un comentariu