Home > beauty > Freida Pinto dezvaluie cum isi realizeaza singura machiajul

Freida Pinto dezvaluie cum isi realizeaza singura machiajul

Mai mult colectioneaza produse de machiaj, decat sa foloseasca. Le cumpara sub imboldul ca o sa le foloseasca la un moment dat si pentru ca a crescut, iubind machiajul, invatand tehnici de la mama ei. Insa minimalismul este semnatura ei cromatica, cand vine vorba de make-up, dupa cum declara pentru telegraph.co.uk.

“Intotdeauna sunt in intarziere, asa ca am nevoie de cel mai simplu machiaj pe care il pot realiza. Un creion kohl si mascara sunt nelipsite, dar creionul negru poate fi prea intens, asa ca folosesc un maro inchis, pe care il dispersez folosind degetele, pentru a crea un efect de smoky eye. Il folosesc si pentru sprancene, uneori.”, declara Freida.

Desi este o prezenta placuta pe covorul rosu, Freida Pinto prefera, pentru aparitiile sale, sa se ocupe singura de machiaj.

“Chiar imi face placere sa ma ocup singura de machiajul meu: stiu daca vreau sa am sprancenele mai inchise, sau linia dermatografului mai evidenta. La sfarsitul zilei, nimeni nu iti intelege chipul mai bine ca tine.”, adauga Freida.

Afla si cum poti realiza pas cu pas un machiaj de covor rosu al frumoasei Freida Pinto de la Dana Argesan aici!

Foto: www.bollywoodhungama.com


Articole asemanatoare
Tutorial make-up: Transforma-te de Halloween!
5 for beauty by ABAcademy Make-Up
Descopera cum poti sa te machiezi pentru un bal – Tutorial video
Ce culori folosim in machiaj in sezonul toamna/iarna

Loading...

Comenteaza acest articol

Freida Pinto dezvaluie cum isi realizeaza singura machiajul

by   1 min
0