Home > Agenda > Cea mai frumoasa pesedista …pro-Basescu/ FOTO cu politiciana sexy!

Cea mai frumoasa pesedista …pro-Basescu/ FOTO cu politiciana sexy!

Magda Bistriceanu, frumoasa bruneta care este secretar executiv PSD Diaspora, a fost desemnata de Liviu Dragnea imaginea PSD la ultimele alegeri. Acum, insa, Magda Bistriceanu se situeaza impotriva cuentului USL! Declaraţie INCREDIBILĂ a celei mai FRUMOASE pesediste:

“Eu, spre exemplu, nu sunt de acord cu modul în care a fost suspendat preşedintele Băsescu, în 48 de ore să afli că nu vei mai fi şeful statului, e prea mult pentru un stat, care are doar 22 de ani de viaţă democratică. Am suferit de multe ori când eram etichetaţi noi, psd-iştii, drept succesorii comuniştilor, acum parcă ne străduim din plin să demonstrăm că printre noi există oameni cu asemenea trăsături, mai ales prin această schimbare de putere. Un stat în care nimic nu este previzibil, este un stat slab, iar eu nu vreau ca România să rămână în ochii celor din afară drept un stat de neluat în seamă, unde democraţia poate fi călcată în picioare de oricine formează o majoritate. Nu l-au suspendat doar pe Traian Basescu. Au suspendat statul de drept. Au suspendat încrederea în instituții. Au suspendat justiția. Au suspendat România de pe orbita occidentală. Prin urmare voi vota împotriva suspendării, nu neapărat pentru Preşedintele Băsescu, ci pentru a apăra viitorul acestei ţări”, afirmă Magda Bistriceanu, într-un interviu pentru revista Kamikaze.


Loading...

3 Responses

  1. eu

    Fratilor asta e frumoasa? E o baba obosita aproape de varsta a 3a. E fleoscaita rau ca se vede dupa fata ei care detine si gusa.

Comenteaza acest articol

Cea mai frumoasa pesedista …pro-Basescu/ FOTO cu politiciana sexy!

by realitatea   1 min
3