Home > Agenda > eveniment > Frumoasele de la Amadeus vor canta pentru regina Marii Britanii

Frumoasele de la Amadeus vor canta pentru regina Marii Britanii

Cele patru artiste din trupa AMADEUS cuceresc Londra. Dupa un prim concert sustinut in cadrul unei mari expozitii international, artistele urmeaza sa cante in curand la un eveniment ce va fi vizionat chiar de Regina Marii Britanii Elisabeta a II-a. Frumoasele soliste din Romania au fost invitate saptamana trecuta sa puna in scena un concert in formula de cvartet la inaugurarea unei expozitii internationale dedicate industriei de entertaiment.

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis au impresionat miile de vizitatori ai evenimentului cantand live Carmen (Bizet), Bolero (Ravel), Storm (Vivaldi) sau Derniere Dance (Indila). Concertul de la expozitia internationala va fi urmat, in curand, de un altul, de aceasta data, intr-un cadru exclusivist, in cadrul unei expozitii de arta contemporana, eveniment desfasurat sub Inaltul Patronaj al Casei Regale a Marii Britanii. Astfel se face ca prestatia artistelor din Romania va ajunge inclusiv in atentia Reginei Elisabeta a II-a, mai exact ulterior prin intermediul inregistrarii video a concertului.

In ciuda programului incarcat, dupa spectacolul sustinut la expozitia international, cele patru artiste au reusit sa isi aloce doua zile pentru a vizita Londra. S-au plimbat pe strazile celui mai intins oras din Europa, l-au admirat din London Eye, imensa roata de 135 de metri inaltime, au vizitat locatia unde trupa Beatles a sustinut ultimul concert sau casele unde au locuit Jimi Hendrix, compozitorul Handel sau scriitorul Charles Dickens.

Amadeus este trupa romaneasca ce a concertat pana acum cel mai des in afara granitelor tarii. Talentatele artiste sunt invitate sa sutina concerte in cadrul evenimentelor exclusiviste de pretutindeni. Au la activ sute de concerte, pe trei continente, atat la evenimente ce promovau tara noastra ca destinatie turistica si culturala, cat si la festivaluri de muzica internationale.

Articole asemanatoare
Prinţesa Beatrice, mireasă în rochia reginei. Prima nuntă regală desfășurată în spatele ușilor închise
Palatul Buckingham
Criza a afectat și Palatul Buckingham. Ce decizie radicală a luat Regina
Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a deține șase recorduri mondiale
Regina
Talismanele norocoase ale reginei. Le poartă mereu în geantă atunci când participă la evenimente

Comenteaza acest articol

Frumoasele de la Amadeus vor canta pentru regina Marii Britanii

by realitatea   1 min
0