Home > beauty > Frumusete fara batranete cu Filorga

Frumusete fara batranete cu Filorga

Odata cu trecerea timpului, pielea noastra devine mai uscata, din pricina pierderii acidului hialuronic din derm, isi pierde elasticitatea si scutul natural de aparare impotriva pericolelor mediului inconjurator. In timp, celulele pielii se divid mai lent, iar stratul dermatic se subtiaza. Inaintarea in varsta presupune o productie mai scazuta de colagen si elastina, ceea ce determina piederea volumului tegumentului si aparitia ridurilor. Impotriva acestor probleme, laboratoarele FILORGA au conceput o gama complexa de produse injectabile, bazate pe substante cu proprietati extraordinare!

Produsele FILORGA vor estompa ridurile si vor reda tenului tineretea pierduta, combinand 3 tehnici revolutionare intr-o singura sedinta, care vor reface complet structura tegumentului!

1. Peeling– Realizat la nivelul epidermei, aceasta procedura se realizeaza cu ajutorul unei solutii chimice blande cu pielea, care va elimina straturile superficiale ale epidermei intr-un proces controlat. Totodata, este stimulata refacerea celulelor, regenerand pielea.

2. Mezoterapia- Acest tratament consta in utilizarea acidului hialuronic nereticulat, reprezentand o inovatie pentru domeniul estetic.  Asta pentru ca foloseste un produs unic pe piata, care contine un complex de 53 de ingrediente (acid hialuronic, vitamine, minerale si antioxidanti). Rolul tratamentului este de a stimula activitatea celulara si functiile elastinei si a fibroblastilor pentru formarea unor noi legaturi de colagen, precum si de refacere a nivelului de hidratare al pielii.

3. Fillere dermale– Acidul hialuronic reticulat, lent absorbabil, sta in spatele rezultatelor excelente si pe timp indelungat al produselor Filorga, net superioare celor existente pe piata. Acestea contin diferite tipuri de concentratii ale acidului hialuronic, care permit o redefinire naturala a fizionomiei in toate zonele: trateaza ridurile fine medii si adanci, confera volum buzelor, pometilor si zonelor perioculare, asigurand rezultate imediate si de lunga durata.

Articole asemanatoare
riduri
6 uleiuri naturale care estompează ridurile fine
frumusețe
7 secrete de infrumusetare pe care le poti pune azi in aplicare (P)
riduri în jurul gurii
Cele 7 obiceiuri din cauza cărora faci riduri în jurul gurii
rutina de îngrijire a pielii
De ce este important să pui „pe pauză” rutina de îngrijire a pielii cel puțin o dată pe lună

Comenteaza acest articol

Frumusete fara batranete cu Filorga

by   1 min
0