Home > beauty > Frumusețe peste noapte

Frumusețe peste noapte

Câteodată ai impresia că pielea ta are nevoie de îngrijire 24 din 24. Un sfat: poți să-ți faci pielea să arate mai bine doar acordându-ți puțin mai mult timp de dormit. Poți să te odihnești liniștită pentru că pielea ta va arăta mult mai bine după un somn bun.

Orele de seară sunt perfecte pentru un tratament hidratant.
După ce ți-ai curățat tenul și l-ai tonifiat, aplică o cremă hidratantă cu ulei de măsline sau vitamina C care se potrivește tipului tău de ten și o cremă specială pentru zona din jurul ochilor (anti-age sau anti-rid). Nu uita să-ți exfoliezi tenul de câteva ori pe săptămână pentru a fi pregătit de etapa hidratantă.

Dacă vrei să scapi de un coș peste noapte, încearcă înainte de culcare să aplici un gel care conține un ingredient antibacterian și un sebum controller mai puternic cum ar fi zincul.

Nu numai fața are nevoie de atenție în plus, după ce apune soarele. Aplică un tratament exfoliant și mâinilor și picioarelor, după care hidratează-le. Pentru efecte sporite, încalță șosete de bumbac și mănuși la culcare.

Nu mai e nevoie să spunem că pentru o repirație proaspătă trebuie să te speli pe dinți  înainte de culcare.

Dacă tot ai periuța în mâini masează-ți buzele cu ea, pentru a îndepărta pielea uscată și moartă sau folosește zahăr sau miere pentru exfoliere. Apoi aplică un balsam de buze mai gras, natural, fără parfum.

Articole asemanatoare
băutură
Băutura potrivită pentru hidratare. Indiciu: nu e apa!
Cum să crești o mulțime de plante de interior și cu ce te ajută ele
Care sunt alimentele care ajuta la hidratare pe timpul verii?
Produsele cosmetice bio, o varianta de incredere pentru un look deosebit

0 Response

Comenteaza acest articol

Frumusețe peste noapte

by realitatea   1 min
0