Home > Lifestyle > Stiri > Frumusețea din tine

Frumusețea din tine

Trebuie să fiu sincer. De data asta am zis să las plafarul și sfaturile bunicii scrise cu cerneală de-o parte și să revin la prezent. Unde, la capitolul frumusețe și bunăstare, operațiile de toate tipurile sunt pe primul raft. Făcute în secret sau nu, sunt oricum pe piață și orice s-ar mai inventa, rămân pe aceleași poziții.

Da, putem să începem cu o mică dezbatere despre ce înseamnă frumusețea și bunăstarea, dar cred că asta hotărăște fiecare pentru el. După o anumită vârstă îți găsești rostul și trebuie să decizi pentru tine. Indiferent cine ești, te uiți în oglindă și zici: „Îmi place cum arăt!”; „Nu-mi place cum arăt!”; „Aș putea încerca o nouă freză/un machiaj mai puțin vizibil/un ruj doar/ să rămân așa/un fard tăciune”; „Am buze prea subțiri, trebuie să fac ceva!”; „Mi s-a încrețit la loc fruntea, ar trebui să strălucească în momentul ăsta!”; „M-am născut cu sexul greșit!”. Te hotărăști dacă vrei sau nu să scoți la iveală frumusețea pe care știi c-o ai înăuntru.

TRANSFER 1
Mai întâi de toate ești pregatit(ă) pentru această călătorie! Începi să iei hormoni.
Dacă ești gagică, începe să-ți crească mai mult păr pe față, nivelul sânilor scade. Se întâmplă mici schimbări la nivel fizic, dar nu ți se schimbă mersul, vocea, gesturile și privirea. La asta trebuie să lucrezi singur(ă) acasă. Uterul rămâne pe poziții, dar devii bărbat din femeie.
Dacă ești bărbat, încep să-ți crească ușor sânii, să ți se subțieze încheieturile și să-ți scadă din proporțiile mâinilor și ale picioarelor. Hormonii se iau ani la rând. Oamenii își dau de obicei seama în adolescență că sunt transexuali. Nu sunt heterosexuali, nu sunt homosexuli, s-au născut în corpul greșit. Împreună cu administrarea hormonilor, trebuie să aibă loc și consultanța psihologică de pregătire pentru noua existență.
Pe lângă toate astea, în această primă etapă se pot administra operații cu silicon, îndreptări de nas și un look cât mai opus sexului actual. Viața începe să se schimbe. Unii se opresc doar aici pentru că își dau seama că odată cu pierderea genitalelor actuale, plăcerea sexuală ar putea fi înjumătățită. Cei care decid să-și păstreze sexul originar și doar look-ul opus devin TRANSGENDER.

TRANSFER 2
Operațiile de schimbare de sex nu sunt chiar floare la ureche. Zvonurile spun că pe vremea lui Ceaușescu, exista la noi în țară o echipă foarte bună care opera în liniște clienți din Vest. Presa mondenă nu exista pe atunci, așa că nu facem supoziții dacă nu avem confirmări.

În Thailanda, de exemplu, există o întreagă lume nouă operată. Un prieten scriitor îmi povestește cum a mers la un interviu cu un medic expert în domeniu din Portugalia. Doctorul a luat o foaie de hârtie și a făcut o demonstrație emoționantă. Clitorisul devine penis, penisul devine clitoris. Totul ca o floare care se închide sau se deschide.

Cazurile sunt diferite. Se zice că operația e bine să se întâmple cât mai repede după vârsta de 18 ani pentru ca noua viață să se integreze în social cu identitatea adevărată. Există și bărbați căsătoriți care devin femei, dar nu își părăsesc niciodată soția. Există și foste femei cu mustață acum care au copii.

Bine, de trecut pe la Plafar și de făcut măști de la bunica, nu vă mai zic nimic, dar ar trebui s-o faceți cu toții. Indiferent de cum vă simțiți interior, e frumos ca omul să se respecte și să nu fie zgârcit cu el însuși. Pentru că orice înseamnă asta, până la urmă te face să respecți și să rămâi darnic cu toata lumea. Åži asta, bineînțeles, e frumos pentru toată lumea-ncojurătoare.Loading...

Comenteaza acest articol

Frumusețea din tine

by admin   3 min
0