Home > Agenda > Fundația înființată în memoria lui Avicii va sprijini oamenii cu afecțiuni mintale

Fundația înființată în memoria lui Avicii va sprijini oamenii cu afecțiuni mintale

Avicii

Familia lui DJ Avicii au decis să înființeze o fundație în memoria acestuia care va avea ca scop principal oferirea de sprijin oamenilor cu afecțiuni mintale. Totodată, fundația își va concentra eforturile pentru prevenirea actelor de suicid.

The Tim Bergling Foundation se va implica și în proiecte care susțin combaterea poluării, conservarea naturii și protejarea speciilor amenințate cu dispariția.

„Tim a vrut ceva diferit”, a declarat familia printr-un comunicat. „Înființând o fundație care să-i poarte numele este modul nostru de a-i onora memoria”, au mai spus părinții lui Avicii.

DJ Avicii, pe numele său adevărat Tim Bergling, a fost găsit mort în camera sa de hotel din Oman, în aprilie 2018. Cauza morții: sinucidere. Artistul de 28 de ani se confrunta cu probleme emoționale în ultima perioadă, familia sugerând că tânărul muzician și-ar fi pus capăt zilelor.

După moartea sa, au existat numeroase solicitări din partea fanilor și nu numai de a oferi sprijin artiștilor și DJ-ilor. La Summitul Internațional de Muzică (IMS) de anul trecut din Ibiza, DJ-ul Pete Tong l-a numit pe Avicii „unul dintre cei mai talentați și de succes artiști ai generației sale”.

DJ-ul Pete Tong a spus că moartea lui Avicii a fost un semnal de alarmă pentru cei din industria muzicală, după ce problemele lui au fost arătate într-un documentar. Tong declarat: „Moartea lui a pus industria noastră în centrul atenției.”

 

Articole asemanatoare
avicii
Cel mai nou cântec al lui Avicii face lumină asupra morții sale
avicii
Avicii a lăsat părinților, moștenitorii lui legali, o avere colosală
staruri
Staruri care ne-au părăsit mult prea devreme
avicii
Avicii s-ar fi sinucis. Anunțul familiei: „Nu a mai putut continua”

Comenteaza acest articol

Fundația înființată în memoria lui Avicii va sprijini oamenii cu afecțiuni mintale

by Andreea Damian   1 min
0