Tabu
Image default
lifestyle

Future is Fusion: Gillette Fusion

Gillette Fusion, cea mai inovativă tehnologie de bărbierit, s-a lansat duminică, 12 octombrie, în România, în cadrul unui spectacol inedit care a integrat ultimele noutăți în materie de sunet și lumină.

După o petrecere-avanpremieră, în care reprezentanți ai show-bizz-ului autohton au încercat pentru prima dată Gillette Fusion, aparatul care reprezintă ultima tehnologie în materie de bărbierit s-a lansat și pentru publicul larg. Spectatorii prezenți la Mall Băneasa au făcut pentru prima dată cunostință cu Gillette Fusion. Literele volumetrice uriașe, de 92 de metri lungime, 10 metri înălțime și 6 metri adâncime au anunțat că Viitorul este …Fusion.

Invitatul special al serii, francezul Etienne De Crecy, recunoscut în toată lumea pentru spectacolele sale inovatoare a oferit publicului un adevărat spectacol “arhitectural” de lumini și muzică. Show-ul lui Etienne de Crecy a fost un “fusion” de muzică electronică live și imagini spectaculoase realizate cu ajutorul unui cub masiv de 6 metri înălțime construit special. Interacțiunea dintre arhitectură, imagine și sunet a ajutat la crearea unei atmosfere dintr-o lume a tehnologiei, aflată la granița dintre realitate și virtual.

În plus, toți vizitatorii mall-ului Băneasa vor putea traversa săptămâna aceasta "Tunelul Fusion" , trăind astfel o adevarată experiență tehnologică și artistică înainte de intrarea în complexul comercial. Aparatul Gillette Fusion este dotat cu 5 lame pentru confort și o lamă pentru precizie, ideală pentru locurile greu accesibile.

Datorită celor cinci lame dispuse mai apropiat, forța de bărbierit este distribuită în toate lamele pentru a reduce presiunea, în vederea asigurării unui confort extraordinar. Nu numai dispoziția lamelor este cea care face din Gillette Fusion cel mai tehnologic aparat de ras ci și microcipul integrat, care oferă performanță constantă pe termen lung, oprire automată și avertizare pentru baterie descărcată. “Gillette Fusion este un produs care se adresează bărbatului modern, carismatic și puternic, cu atitudine de învingător și care reușește să se ridice prin forțe proprii.

Noul aparat de ras Gillette Fusion integrează elemente electronice în ultima tehnologie în materie de bărbierit. Cu siguranță Gillette Fusion îți oferă cel mai reconfortant și precis bărbierit.”- Maria Camelia Sur, External Relations Manager- Procter&Gamble

ARTICOLE SIMILARE

Jammie Foxx încurajeză sexul și alcoolul la petreceri

realitatea

Un oraș din România, în topul destinațiilor sigure în 2020, mai puțin afectate de pandemie

Andreea Damian

O reclamă cu Julia Roberts, interzisă în Marea Britanie – FOTO

realitatea

Alexandra Stan si-a socat fanii cu o tunsoare noua

Ghicește familia care se plimbă prin Praga

realitatea

RIHANNA – topless in Hawaii! Galerie FOTO

realitatea

Scrie un comentariu