Tabu
Image default
lifestyle

Future Shorts la Next

Festivalul international de scurt metraje Future Shorts, adus in Romania de Asociatia ORICUM si Feeder.ro, in parteneriat cu Vodafone Romania, va proiecta, pe 2 aprilie, in cadrul editiei a treia a festivalului Next, o colectie de scurt metraje dintre cele care au avut cel mai mare succes la publicul din Romania.

Future Shorts va sarbatori la Next un an de prezenta in Romania. Joi, 2 aprilie, de la orele 15.00, la Cinemateca Eforie din Bucuresti, Future Shorts va aduce filmul Ver Llover / Sa privesti ploaia (Mexic, 2006), castigator al Palme d’Or-ului pentru scurt metraj in 2007. Palindrom (Brazilia, 2001), castigator a numeroase premii internationale, ne va spune in ordine invers cronologica povestea unui barbat care pierde totul intr-o singura zi. The Bloody Olive (Belgia, 2006) aproape ca nu mai are nevoie de prezentare printre cunoscatorii parodiilor noir.

Iar Ten Thousands Pictures of You (Marea Britanie, 2006) este o calatorie colorata, vazuta ca dintr-un montagne-russe, prin imaginile animate din lumea lui Sarah, fata cu inima franta. Future Shorts este un festival de scurt metraje lansat in Marea Britanie in 2003. De atunci, s-a extins rapid in mai bine de 25 de tari. Este festivalul cu cea mai mare platforma de distributie la nivel international.

Fuziunea dintre cinematografie si artele conexe – muzica, grafica, jocuri de lumini, efecte video, dar si ateliere de film, dezbateri si expozitii de arta – fac din fiecare eveniment Future Shorts o experienta unica. Competitia locala de scurt metraje Future Shorts, sustinuta de Vodafone Romania, este deschisa pana in luna iunie.

ARTICOLE SIMILARE

In sfarsit! ANA si ALEX VELEA au divortat! De ce nu poate ANTONIA sa divorteze…

Jack Nicholson la 73 de ani

realitatea

O SUPERBA actrita de la Hollywood, desfigurata la o emisiune TV

Ghici cui i s-a ridicat fusta

realitatea

Mihaela Radulescu, INSELATA DE TOTI barbatii cu care a fost!

Ghici cine filmează în Paris

realitatea

Scrie un comentariu