Home > Agenda > stiri > GABI CRISTEA si Marcel Toader – 900.000 euro de impartit!

GABI CRISTEA si Marcel Toader – 900.000 euro de impartit!

Marcel Toader a dezvaluit miercuri ca a reusit sa vanda un teren pe care il avea in proprietate cu fosta lui sotie. Gabriela Cristea a marturisit ca de abia asteapta sa ii numere. Gabriela Cristea a declarat la WOWbiz ca abia asteapta sa intre in posesia banilor care i se cuvin si ei pentru terenul pe care Marcel Toader l-a vandut.

“Am auzit ca acum sunt proprietara a 900 de mii de euro. Abia astept sa intru in posesia lor. Eu m-am retras la tara si am vrut sa fiu cu mintea limpede ca atunci cand ma intors sa numar cei 900.000 de euro“, a spus ea. Gabi a negat si acuzatiile facute de Marcel Toader cum ca ar cheltui 9.000 de euro pe luna.

“Eu scoteam bani pentru cheltuielile casei si pentru nevoile mele. Sa merg la coafor. Eu am auzit de la Marcel ca din banii pe care eu i-am castigat, au fost investiti vreo jumatate de milion de euro si ca va trebui sa primesc 900.000 de euro. Cati cartofi si cate icre negre sa poti manca de 9.000 de euro. Nu  am foarte multe genti si pantofi de firma. Nu am stat sa verific ce s-a  intamplat cu banii, el avea grija de conturi. Nu m-a preocupat partea  asta financiara”,a  spus Gabi, conform www.WowBiz.ro.

Articole asemanatoare
GABI CRISTEA a divortat azi!
GABI CRISTEA o va inlocui pe OANA ROMAN!?
De ce divorteaza GABI CRISTEA: sotul i-a tocat un milion de euro?
GABRIELA CRISTEA s-a despartit de sotul ei! IMAGINI sfasietoare!

Comenteaza acest articol

GABI CRISTEA si Marcel Toader – 900.000 euro de impartit!

by   1 min
0