Home > Agenda > stiri > PROPUNERE INDECENTA pentru Gabi Cristea: “Marcel m-a ȘOCAT! Mi-a cerut să ne găsim câte un partener SEXUAL”

PROPUNERE INDECENTA pentru Gabi Cristea: “Marcel m-a ȘOCAT! Mi-a cerut să ne găsim câte un partener SEXUAL”

Războiul dintre Marcel Toader și Gabriela Cristea este departe de final. Cei doi continuă să facă declarații la posturi de televiziune diferite, dezvăluind detalii din viața lor intimă.

Invitată într-o emisiune de la Kanal D, Gabriela Cristea a mărturisit că soţul i-a făcut o propunere atipică în timpul căsniciei.
Se pare că Marcel Toader i-a propus să-şi găsească, atât ea, cât şi el, câte o persoană cu care să facă sex.
“M-a şocat. Poate că el s-a plictisit. Eu nu concep aşa ceva, i-am spus că o iau ca pe o glumă si că nu pot să iau in calcul o asemenea afirmație. Cum să știi că partenera de viaţă sau partenerul tău e în braţele altcuiva? Eu am ochelari de cal la chestiile astea. E o chestie de respect, nu e o preconcepţie. Eu în continuare port verigheta și o să o fac până mă voi duce la biserică să fac o slujbă de desfacere a căsătoriei”, a declarat Gabriela Cristea.

Articole asemanatoare
gabi cristea
Ce vedete și-au descoperit pasiunea pentru gătit și s-au filmat făcând acest lucru
Gabriela Cristea
Gabriela Cristea a ajuns model! Cum a slăbit 20 de kilograme
Dulce swingereala cu ANCA TURCASIU!?
ANCA TURCASIU – ce divort ciudat! Motivul sexual al despartirii e halucinant!

2 Responses

  1. MARIAN SI MARIA

    mai nu ii mai cred pe masca.ricii astia. Totul e o facatura. Sunt penibili acum apar in acelasi timp pe 2 TV diferite. Au nevoie de bani sau publicitate?
    Astia cred ca toata lumea pe care ii termina cu minciunile lor, o sa inghita galusca? A fost ceva la inceput dar deja au intins coarda. Pana cand vom vedea tot subiectul asta? o sa se plictiseasca lumea credeti-ne…bleahhhhhhhhhhhhh

  2. elena

    Gabi ,Marcel s-a plictisit si de tine ,ti-ai pierdut anii cei mai frumosi .anii tineretii,nu te mai antalnesti cu ei,lumea te considera o femeie cu inima de piatra ,felul cum ai procedat cu mama ta .Mama e mama .nu soacra e mama

Comenteaza acest articol

PROPUNERE INDECENTA pentru Gabi Cristea: “Marcel m-a ȘOCAT! Mi-a cerut să ne găsim câte un partener SEXUAL”

by   1 min
2