Tabu
lifestyle

GABI FIREA explică DE CE a intrat în POLITICĂ

“Cine nu munceşte nici să nu mănânce. Am grijă să nu-mi placă scumpetea, adică lucrurile foarte costisitoare care m-ar putea îndepărta de la modestie, o virtute creştină. Am câştigat bani frumoşi în presă, dar nu am uitat cum e să te drămuieşti de la un salariu la altul, aşa cum făceam când eram studentă şi mă angajasem pentru a-mi putea plăti chiria în Bucureşti, eu venind de la Bacău. Bineînţeles, mai aveam de cumpărat şi cărţi, cursuri, trebuia să mănânc, oricât de puţin, aşa că sunt obişnuită şi cu mult, şi cu puţin din punct de vedere financiar. Altele sunt motivele mele de bucurie, nu banii”, a spus vedeta.

“Dacă voi ajunge la acel moment, sper să-mi fac o campanie personalizată. Să am un mesaj clar şi sincer pentru oameni şi să le garantez că nu le voi uita problemele când voi ajunge în parlament. Cu siguranţă, voi avea şi elemente dintr-o campanie electorală tradiţională – afişe, bannere, pliante -, dar mă bazez mai mult pe discuţii de la om la om, din poartă în poartă. Chiar dacă nu toţi – nici nu ar fi posibil -, dar în număr mare, oamenii m-au îndrăgit la televizor şi sper să transfer această notorietate în credibilitate în noua mea carieră: politica”, a adăugat Firea.

Fosta jurnalistă nu s-a gândit încă la un post în vârful ierarhiilor. “Nu m-am gândit la un post ministerial. Poate peste 10 ani, atunci când o să fiu un politician cu mai multă experienţă”, explică Gabi Firea în RING.

ARTICOLE SIMILARE

Alina Sorescu este insarcinata!

VICTOR PONTA – casatorie in secret in China!

Mariah Carey, disperată după muncă

realitatea

La limită și dincoace de ea

realitatea

Alanis Morissette sexi by Miguel Starcevich

realitatea

INNA vindea papuci candva…

Scrie un comentariu