Home > Lifestyle > GABI FIREA – gravida , din nou, la 42 ani!

GABI FIREA – gravida , din nou, la 42 ani!

GABI FIREA, fosta vedeta TV, acum senator de Ilfov, il va face din nou tata pe primarul de Voluntari, Florentin Pandele! Vedeta are 42 de ani si nu se teme de o noua sarcina. Gabriela Firea şi Florin Pandele, care au deja un copil în vârstă de doi ani şi patru luni, vor deveni din nou părinţi. Edilul din Voluntari a făcut anunţul în cadrul unei conferinţe de presă.

“La vârsta mea, mă aşteaptă acasă un copil de 2 ani şi 4 luni şi culmea este, vă spun acum, că nu ne aude nimeni si nu suntem ascultati, că urmează să mai vină încă unul”, a fost anunţul făcut de Florin Pandele.

La rândul ei, Gabriela Firea a confirmat că este însărcinată şi a declarat că au trecut prin momente dificile, vineri dimineaţă, când au fost supuşi unor percheziţii, dar şi-a păstrat cumpătul.

“Îngrijorarea este firească pentru orice soţ şi tată, atunci când dimineaţa eşti trezit cu percheziţii în loc de un zâmbet. I-am spus să nu-şi facă griji pentru mine. Deşi sunt mai firavă fizic, Dumnezeu mi-a hărăzit o inimă si-i multumesac in fiecare secunda cu asta, şi oricum suntem mai puternici că suntem doi, nu mai sunt doar eu”, a spus  Gabriela Firea, în cadrul conferinţei de presă PSD Ilfov.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/

Articole asemanatoare
GABI FIREA explică DE CE a intrat în POLITICĂ
ADIO, Dan Voiculescu! Şoc în televiziune! Gabriela Firea părăseşte oficial Antenele! Vezi care sunt motivele
GABI FIREA renunta la televiziune / FOTO

1 Response

  1. Sorin Acela

    Găbița asta are un ciclu de viață destul de ordonat: căsătorie-copil-văduvie-moștenire…
    Pandele, cam ce crezi că te așteaptă? Nu te înfiorezi?

    Sondaj de opinie: care credeți că va fi următorul soț pe lista Găbiței?

Comenteaza acest articol

GABI FIREA – gravida , din nou, la 42 ani!

by   1 min
1