Tabu
Image default
lifestyle

ADIO, Dan Voiculescu! Şoc în televiziune! Gabriela Firea părăseşte oficial Antenele! Vezi care sunt motivele

Florentin Pandele crede că soţia sa a avut multe lucruri de pierdut prin căsătoria cu el, dar are toată încrederea că Gabi , pe numele de alint “Albinuţa”, îşi va găsi până la urmă un loc de muncă unde să fie apreciată la adevărata ei valoare.

Gabriela Firea a decis să părăsească trustul Intact, precizând că a primit din partea conducerii grupului de media o ofertă pe care a considerat-o inadecvată.

“Evoluţia mea profesională din ultimii doi ani e publică şi accesibilă oricărei persoane interesate. Dacă în septembrie 2010, eram asociat şi director general la două dintre companiile de media ale grupului şi realizam un talk-show zilnic în prime-time la Antena 3, acum, în septembrie 2012, sunt doar realizatoarea cu contract expirat a unui show de divertisment la Antena 1, care nu se mai regăseşte în grila de toamnă”, a declarat Gabriela Firea.

Prezentatoarea TV a spus că a discutat cu conducerea Intact Media Group, înainte de a negocia cu alte trusturi sau de a participa la concursuri pentru un anumit post.

“Este adevărat, înainte de a lua în considerare o eventuală participare la un concurs la TVR, sau posibile negocieri cu un alt trust, am primit din partea conducerii Intact Media Group o ofertă, pentru care am mulţumit, dar pe care am considerat-o inadecvată, în raport cu evoluţia carierei mele, până acum şi în viitor”, a explicat Gabriela Firea.

Jurnalista este încurajată de soţul ei, Florentin Pandele, pe Facebook, pentru această mare schimbare din viaţa ei.

«Astăzi se împlinesc doi ani de la cununia noastră! Doi ani de fericire încununaţi cu bucuria imensă de a avea împreună un prunc sănătos şi voinic. Albinutza nu stia, pe atunci, ca prin acea semnatură spunea nu doar “bun venit” noii vieţi alături de mine, ci şi “adio” carierei sale frumoase în trustul Intact, care i-a fost, timp de 12 ani, nu doar un loc de muncă, ci şi casă, si familie. Regret că din cauza percepţiei unora despre mine, Albinutza a pierdut ceva atât de preţios pentru ea.

ARTICOLE SIMILARE

Cum ar arata VEDETELE fara DIETE SI MACHIAJ

realitatea

Scarlett Johansson și Ryan Reynolds s-au căsătorit în Canada

realitatea

Ghici cine s-ar putea să joace alături de Tom Hanks

realitatea

Madonna vrea sfaturi de la Regina Elisabeta

realitatea

SCANDAL la Olimpiada cu ROMAN implicat! O JUDOKA din Arabia Saudita vrea cu VAL pe tatami! FOTO

Interviu: Cătălin Mitulescu

realitatea

Scrie un comentariu