Tabu
Image default
PEOPLESlider

Gabi Luncă, răpusă de Covid-19

Încă un nume mare al muzicii de petrecere a murit, vineri noaptea. Îndrăgita cântăreață de muzică populară și lăutărească Gabi Luncă a decedat, la vârsta de 83 de ani, la Spitalul din Ilfov, răpusă de COVID-19.

Gabi Luncă avea 83 de ani şi era internată de două săptămâni. Anunțul a fost făcut de fiica acesteia, Rebeca Onoriu, pe pagina sa de Facebook. „După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreuna Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…”, a scris Rebeca Onoriu, în dreptul unei fotografii în care sunt Gabi Luncă și acordeonistul Ion Onoriu, care a murit în urmă cu 23 de ani.

Gabi Luncă era internată la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean Ilfov, din cauza COVID-19. Artista s-a născut în 16 octombrie 1938, la Vărbilău, Prahova. Din 1992, ea a mai cântat doar muzică religioasă.

Și interpretul de muzică lăutărească Nelu Ploieșteanu a murit infectat cu noul coronavirus, joi noaptea. El era internat în stare gravă, la terapie intensivă, la Spitalul Floreasca, de la jumătatea lunii martie, unde era intubat.

ARTICOLE SIMILARE

Designul interior în 2021 ⎪15 tendințe esențiale

Ciocîrlan

Lady Gaga va juca în noul film despre dinastia Gucci

Ciocîrlan

Ce trebuie să știi despre Clubhouse, noua rețea socială despre care vorbește toată lumea

Andreea Damian

Care este legătura dintre Volodimir Zelenski și gemenele de la Indiggo – VIDEO

Andreea Damian

Cele mai frumoase coafuri din timpul spectacolelor haute couture, toamnă-iarnă 2021-2022

Andreea Damian

Ed Sheeran, concert de amploare. Evenimentul poate fi urmărit și din România

Andreea Damian

Scrie un comentariu