Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Gabi Luncă, răpusă de Covid-19

Încă un nume mare al muzicii de petrecere a murit, vineri noaptea. Îndrăgita cântăreață de muzică populară și lăutărească Gabi Luncă a decedat, la vârsta de 83 de ani, la Spitalul din Ilfov, răpusă de COVID-19.

Gabi Luncă avea 83 de ani şi era internată de două săptămâni. Anunțul a fost făcut de fiica acesteia, Rebeca Onoriu, pe pagina sa de Facebook. „După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreuna Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…”, a scris Rebeca Onoriu, în dreptul unei fotografii în care sunt Gabi Luncă și acordeonistul Ion Onoriu, care a murit în urmă cu 23 de ani.

Gabi Luncă era internată la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean Ilfov, din cauza COVID-19. Artista s-a născut în 16 octombrie 1938, la Vărbilău, Prahova. Din 1992, ea a mai cântat doar muzică religioasă.

Și interpretul de muzică lăutărească Nelu Ploieșteanu a murit infectat cu noul coronavirus, joi noaptea. El era internat în stare gravă, la terapie intensivă, la Spitalul Floreasca, de la jumătatea lunii martie, unde era intubat.

ARTICOLE SIMILARE

Veste fantastică pentru fanii Urzeala tronurilor. Însuși autorul George R. R. Martin a anunțat-o

Andreea Damian

Oceanul Pacific este atât de acid încât dizolvă crabii de vii

Andreea Damian

Prezentatorul Octavian Ursulescu s-a apucat de făcut exerciții de matematică în izolare

Tabu Tabu

A murit tatăl lui Michael Jackson. Joe Jackson avea 89 de ani

Andreea Damian

4 pisicuțe melomane au fost spectatorii neașteptați ai unui cântăreț de stradă

realitatea

Machiajul cel mai popular la decernarea premiilor Oscar și cum să-l realizezi acasă

realitatea

Scrie un comentariu