Tabu
PEOPLE Slider

Gabriela Cristea a ajuns model! Cum a slăbit 20 de kilograme

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea este cea mai nouă vedetă care s-a pus pe slăbit şi a reuşit, într-un timp destul de scurt, să dea jos peste 20 de kilograme.

Prezentatoarea de televiziune a avut multă vreme probleme cu greutatea, mai ales în ultimii ani când s-a căsătorit cu cântăreţul Tavi Clonda şi au făcut doi copii, două fetiţe Iris şi Victoria. Pentru că în ultima vreme luase multe kilorame în plus şi nu dădeau bine pentru imaginea ei de prezentator de televiziune, femeia a decis că este momentul să schimbe foaia, să slăbească şi să se apuce de muncă. De curând ea şi-a afişat noua siluetă şi a povestit cum a slăbit, recomandându-le şi altora ca să poată să intre din nou în rochile tip sirenă pe care le purta pe vremuri.

„Mănânc la ore fixe, mănânc cinci mese pe zi şi mi-am făcut eu, practic, o dietă de aproximativ 1.000 de calorii. Am analizele făcute, dar ideea este că nutriţionistul mi-ar da cam acelaşi lucru să mănânc. Am mai fost la nutriţionist, adică nu aş fi la prima abatere”, a povestit Gabriela Cristea, potrivit tabuhighlife.ro.

Fanii au observant că vedeta a dat mai multe kilograme jos şi că are ambiţie, aşa că au început cu mesajele pe reţelel de socializare. Unii o felicită, alţii o îmbărbătează şi îi spun să meargă mai departe.

Gabriela Cristea a dat deja 20 de kilogarme jos şi vrea să mai dea încă 5 pentru a se simţi bine cu ea. Vedeta nu numai că a slăbit foarte mult, dar acum se poate întoarce la rochiile din garderobă cu care se pozează şi face adevărate şedinţe foto pe care fanii le iubesc şi o răspălătesc cu multe likeuri.

ARTICOLE SIMILARE

E oficial: femeile sunt la fel de rezistente fizic cum sunt bărbații

realitatea

Michelle Obama, tribut emoţionant pentru Meghan Markle

Andreea Damian

Ce culori folosim in machiaj in sezonul toamna/iarna

realitatea

Provocarea lunii ianuarie: Januhairy. De ce femeile aleg să nu se mai epileze

Andreea Damian

Cum scapi de stresul cauzat de știrile bombastice în cinci pași simpli

realitatea

Ce este metoda Mizoguchi și cum vă poate îmbunătăți postura

Tabu Tabu

Scrie un comentariu