Tabu
Image default
LIFESTYLE

GABRIELA CRISTEA, DECLARAŢIE la TV: “Eu mă mir de iubirea pe care o primesc, sunt cu cracii în sus”

Prezentă în emisiunea lui Teo Trandafir, Gabriela Cristea a făcut câteva declaraţii care au stârnit hohote de râs. Vedeta a mărturisit că este fericită alături de iubitul ei, Tavi Clonda, care îi oferă multă dragoste, lucru care o face să fie în al noălea cer.

Gabriela Cristea mărturiseşte că, deşi a avut o căsnicie dificlă cu Marcel Toader, în care a fost înşelată şi abuzată psihic, nu a renunţat să mai creadă în iubire. Ba chiar, spune ea, nu s-a schimbat deloc în comportamentul ei faţă de partener.

“Mă întrebau prietenii mei: “Dar cât de idioată poţi să fii?”. Că ştim cu toţii ce s-a întâmplat în căsnicia mea, nu trebuie să mă ai ascund pe după deget. Însă eu ştiam toate lucrurile astea (despre infidelităţile soţului, n.r.), dar eram foarte ipocrită, eu funcţionam bine aşa în acea relaţie. Am fost cum am considerat eu că trebuie să fie orice femeie într-o relaţie. Eu dacă aşa simt să fiu într-o relaţie, să dăruiesc tot, nu stau să mă gândesc că trebuie să îi dau un timp celui cu care sunt pentru a-i căpăta încrederea”, a spus Gabriela la emisiunea lui Teo Trandafir. Şi eu mă mir de ce mi se întâmplă, dar încerc să nu-i arăt. Dar şi eu când văd ce primesc sunt … cu cracii în sus”, a declarat Gabriela Cristea, la emisiunea lui Teo Trandafir

ARTICOLE SIMILARE

FETITA lui BRENCIU ii seamana leit! FOTO!

HOTII au intrat noaptea peste familia lui BOBONETE din “Las Fierbinti”

Unde se va inaugura cea mai tare fântână din lume

Tabu Tabu

Victor Slav A PĂRUIT-O pe Bianca Drăguşanu!

Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio

Andreea Damian

ANTONIA prinsa in pat cu un barbat ciudat! NU e Alex Velea!

Scrie un comentariu