Home > Agenda > stiri > Gabriela Cristea, cu ochii in lacrimi: “ In alta viata am fost o nenorocita si acum trebuie sa platesc”

Gabriela Cristea, cu ochii in lacrimi: “ In alta viata am fost o nenorocita si acum trebuie sa platesc”


Despartirea dintre Gabriela Cristea si Marcel Toader a surprins pe toata lumea, dar si mai mult au uimit afirmatiile pe care sotul fostei prezentatoare TV le-a facut in ultima perioada.
“Eu am incercat sa fac lucrurile in limita decentei. Nu am cuvinte la declaratiile lui. Eu nu stiu ce se intampla, am senzatia ca traiesc o telenovela, un film prost. Astept ca cineva sa ma trezeasca pentru ca mie nu imi vine sa cred ce se intampla. Eu nu il recunosc pe Marcel, nici macar o secunda. Daca ma gandesc, e posibil sa aiba dreptate, sa fi stat ca doi necunoscuti in aceeasi casa”, a povestit Gabi, invitata in platoul WOWbiz.

Cristea a subliniat faptul ca a renuntat la locul ei de munca tocmai fiindca avea un program foarte incarcat: “Dorinta mea de a pleca de la emisiunea mea a fost aceea ca nu mai rezistam la acest program infernal din televiziune. Atunci a fost momentul in care am fost obligata sa spun stop. Probabil doream sa am un proiect mai lejer, mai putin incarcat”.

Acum tot ce-si mai doreste Gabriela este sa aiba un copil. “As vinde tot ce am daca maine cineva mi-ar promite ca voi avea un copil. Eu cred ca in alta viata am fost o nenorocita si acum trebuie sa platesc pentru toate pacatele”, a spus Gabriela Cristea, printre lacrimi.

Articole asemanatoare
pink
Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei
DIANA MUNTEANU divorteaza pentru ca sotul ei are o aventura! Afla cu cine!
Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata
Vedeta TV din Romania se marita la 2 luni dupa divort cu un barbat cunoscut pe Facebook

Comenteaza acest articol

Gabriela Cristea, cu ochii in lacrimi: “ In alta viata am fost o nenorocita si acum trebuie sa platesc”

by   1 min
0