Home > Agenda > stiri > Gabriela Cristea: Marcel M-A BĂTUT de Crăciun!

Gabriela Cristea: Marcel M-A BĂTUT de Crăciun!

Cu toate că i-a luat apărarea lui Marcel Toader în momentul în care Anamaria Ferentz l-a acuzat de agresiuni fizice, Gabi Cristea dă de înțeles că fostul ei soț chiar este un bărbat violent.
După ce Toader a prezentat la o emisiune mai multe SMS-uri primite de la fosta sa soție, aceasta din urmă a lansat bomba: un SMS păstrat secret, care ascunde adevărata față a relației ei cu fostul rugbist.
“A, și poate mâine le povestești și cum ai dat în mine în ziua de Crăciun și cum ai sunat imediat un prieten ca să mă înjuri în fața lui. Apropos, dacă te apuci să spui adevărul, s-ar putea să ai subiecte pentru cele trei luni de contract abia semnat. Vezi că ți-a rămas acasă caietul galben cu mesajele noastre, dacă ai să-l citești o să mai ai și alte subiecte pentru emisiuni și tot acolo ai să descoperi că știu să spun și ți-am spus << îmi pare rău>>, chiar și când nu era cazul. Dacă vrei, poți să te consiliez pe viitor cu privire la fabricarea subiectelor pentru presă”, este mesajul pe care Gabriela Cristea i l-a trimis lui Marcel Toader, potrivit wowbiz.ro.

Articole asemanatoare
Gabriela Cristea s-a intors la rotunjimile care au consacrat-o!
ATAC DUR! “Se duce la EMISIUNI pentru a-şi plăti ÎNTREŢINEREA”
GABI CRISTEA schimbata cu aceasta frumusete! Galerie FOTO
GABRIELA CRISTEA, DECLARAŢIE la TV: “Eu mă mir de iubirea pe care o primesc, sunt cu cracii în sus”

Comenteaza acest articol

Gabriela Cristea: Marcel M-A BĂTUT de Crăciun!

by   1 min
0