Tabu
Image default
FASHIONSlider

Gabriela Hearst, noua directoare artistică de la Chloé

După retragerea de la conducere a creatoarei Natacha Ramsay-Levi, anunțată vinerea trecută, Gabriela Hearst, o pionieră a modei eco-responsabile și o ferventă susținătoare a lui Joe Biden, preia direcția artistică a casei pariziene Chloé.

Preferata Melaniei Trump și a lui Jill Biden

Gabriela Hearst, stilista americană originară din Uruguay, este noul designer al casei Chloé. O susținătoare ferventă, în campania prezidențială din SUA, a lui Joe Biden și a Kamalei Harris, Hearst este una dintre pionierele modei eco-resposanbile, care pune accentul pe reutilizarea stocurilor vechi și favorizarea materialelor din fibre naturale.

În octombrie anul trecut, creațiile brand-ului ce-i poartă numele, prezentate în mod tradițional la New York Fashion Week, și-au făcut apariția pentru prima dată pe podiumurile de la Paris. Printre fanele celebre ale colecțiilor ei de lux  se numără Kate Middleton, Jill Biden și chiar Melania Trump. 

Este succesoarea creatoarei de modă Natacha Ramsay-Levi, a cărei colaborare cu casa de modă Chloé s-a încheiat joia trecută, după o perioadă de patru ani. 

Natacha Ramsay-Levi, fosta directoare artistică de la Chloé

Declarații

„Sunt foarte fericit să o primim pe Gabriela Hearst în sânul casei noastre”, a declarat Riccardo Bellini, CEO al Chloé, într-un comunicat. 

Riccardo Bellini

I-am admirat întotdeauna energia creativă și atașamentul față de artizanatul de excepție. Viziunea ei puternică despre moda responsabilă încarnează din plin valorile și angajamentul care definesc femeia Chloé de astăzi. Gabriela este o femeie vizionară și talentul ei creativ va fi un atu major în evoluția și dezvoltarea viziunii unei feminități puternice și inspiratoare, foarte dragă fondatoarei noastre. Împărtășim convingerea că este de datoria noastră să participăm activ la definirea unui viitor eco-responsabil și să ridicăm casa Chloé pe noi culmi.

Riccardo Bellini

„Sunt recunoscătoare că am oportunitatea să mă alătur unei case atât de prețuite.”, a adăugat  Gabriela Hearst.

Gabriela Hearst

Le mulțumesc Natachei Ramsay-Levi și tuturor creatorilor care au ajutat la construirea unui viziuni inițiate de Gaby Aghion. Sunt nerăbdătoare să lucrez cu Riccardo Bellini și să-l acompaniez în angajamentul de a crea o întreprindere resposabilă din punct de vedere social și ecologic. Sunt onorată să pot duce mai departe această viziune împreună cu echipa de la Chloé, atât la nivel creativ, cât și etic.

Gabriela Hearst

În martie 2021, cu ocazia Paris Fashion Week, noua directoare artistică își va prezenta prima sa colecție pentru casa fondată de Gaby Aghion în 1952.

Gaby Aghion, fondatoarea casei Chloé și Karl Lagerfeld

sursa: Le Figaro

ARTICOLE SIMILARE

CHA CHA LITIX! Episodul 36. Interzis la leagăne, permis la tiribombe

Andreea Damian

Schimbările climatice influențează raportul sexelor la naștere

Andreea Damian

Elie Saab croieste eleganta hollywoodiana pentru Paris

realitatea

Actorul francez Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani, în urma unui accident la schi

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow, de 50 de ani, dezvăluie secretul tenului său fără cusur

Andreea Damian

Campania Carolina Herrera cu șase balerine faimoase a fost realizată prin Zoom

Andreea Damian

Scrie un comentariu