Tabu
PEOPLESlider

Gabriela Prisăcariu, ironie subtilă la adresa Mihaelei Rădulescu

Dani Oțil a fost juratul surpriză din cea mai recentă gală „iUmor”. În cadrul ediției, Gabriela a fost invitată să susțină un roast.

„Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui…”, a fost una dintre glumele pe care le-a făcut soția lui Dani Oțil.

Într-un mod subtil, soția lui Dani Oțil a făcut o remarcă la adresa Mihaelei Rădulescu, fosta parteneră a prezentatorului TV. În prezent, Mihaela are o relație cu sportivul austriac Felix Baumgartner și locuiește la Monaco. Tocmai acest ultim detaliu a fost folosit și de soția a lui Dani Oțil în roastul ei.

„Primul pe listă invitat la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco… Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a mai zis Gabriela.

Anterior relației cu Gabriela, Dani a format timp de 6 ani un cuplu cu Mihaela Rădulescu (52 de ani). Fosta pereche s-a cunoscut în iulie 2008, când prezentatoarea a fost invitată în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” pentru a vorbi despre spectacolul pirotehnic „Bucharest Golden Nights”, pe care îl regiza la vremea aceea, potrivit unica.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Ascultă aici cele cinci piese cântate de Roxen pentru Eurovision!

Tabu Tabu

Actorul sud-coreean Lee Min Ho își încheie serviciul militar și revine pe micul ecran

Andreea Damian

PASTILA de ARTĂ ⎪ Clișeele lui Curtis

Ciocîrlan

Durerea pierderii unei sarcini nu se vindecă în trei zile

Andreea Damian

Motivul pentru care Răzvan Simion nu s-a căsătorit cu Daliana Răducan în Italia, așa cum își dorea

Andreea Damian

Heidi Klum de dezbracă pentru “Project Runway” – FOTO

realitatea

Scrie un comentariu